Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Figyelt kérdés
Nekem olyan furcsa ez az egész ügy.Próbálja mosni magát dehát azért a semmiért nem adnak 6 évet.Viszont Bizonyíték nincs.Akkor én ezt nem értem.Ti hisztek neki?
2011. okt. 4. 14:00
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Persze , teljesen igazad van . Csak azt próbáltam hangsúlyozni , hogy ha valakit valamiért elítélnek , azt bizonyíték alapján tegyék. (Még akkor is , ha Damuról van szó.)
2011. okt. 5. 07:30
 32/37 anonim ***** válasza:
Tegyuk fel, hogy van otthon 5 plazma tv-d, amiből már 3-at odaadtál egy ismerősödnek. Feltétlenül akarsz neki adni egy negyediket ha közben kiderül hogy pl lefeküdt a pároddal? Nem hiszem. Ha bemenne és az engedélyed nélkül elvinné a negyediket, az még lopás lenne attól függetlenül hogy korábban engedéllyel vitte el a többit. Csak az a baj hogy az emberek ezt gondolnák: biztos ezt is ő adta neki mint az előzőeket, csak valamin berágott és úgy akar bosszút állni hogy ártatlanul megvádolja. A lényeg, hogy ha valakivel lefekszel 200 szor az ő beleegyezésével, ő 201. alkalommal is minden ok nélkül akár nemet mondhat. Nyilván. Ha te akarata ellenére közösülsz vele, az ebben az esetben is erőszak. Nem az a legfőbb kérdés szerintem, hogy a csajnak volt-e különösebb oka rá hogy másodszor ne akarjon közösülni Damuval. Biztos volt neki:D De egyébként sem volt kötelessêge szexelni vele. Ezeket annak írtam aki azon csodálkozott, hogy csak a második aktus volt az erőszak. Egyébként győzzön az igazság:) Ez is összetett téma, de nem pofázok tovább, nyugi:D
2011. okt. 5. 08:13
 33/37 anonim ***** válasza:
Igazad van , de tartok tőle a teljes igazság sose fog kiderülni .
2011. okt. 5. 08:31
 34/37 anonim ***** válasza:
Tartok tőle én is. Elég valószínű. Az a baj, hogy valószínűleg sok bűnöst mentettek már fel bizonyítékok hiányából fakadóan, viszont ítéltek már el ártatlan embert is bizonyítékok alapján. Távolról sem biztos, hogy megfelelő ítélet születik egy-egy tárgyaláson, sok minden múlik a jogászokon. És ez nem feltétlenül igazság, vagy igazságos. De hát ez van.
2011. okt. 5. 13:57
 35/37 anonim ***** válasza:
És azt honnan veszed, hogy a vallomásban az van,hogy előző nap közösültek közös beleegyezéssel?
2011. okt. 5. 14:35
 36/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, légy szíves írd már oda máskor, hogy épp kivel beszélgetsz:) Legalább valami utalást tegyél rá. Köszi
2011. okt. 6. 13:31
 37/37 anonim ***** válasza:
Sztyilának írtam,mert azt mondta,hogy mind a ketten azt vallották,hogy...
2011. okt. 8. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!