Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Figyelt kérdés
Nekem olyan furcsa ez az egész ügy.Próbálja mosni magát dehát azért a semmiért nem adnak 6 évet.Viszont Bizonyíték nincs.Akkor én ezt nem értem.Ti hisztek neki?
2011. okt. 4. 14:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%
Egyik jobban kamuzik mint a másik. Egyiknek sem hiszek.
2011. okt. 4. 14:22
 22/37 anonim ***** válasza:
84%
Engem nem zavarna,ha a lány hazudna.Így legalább ez a kö.csög a másikért is megkapná a jogos büntetését.
2011. okt. 4. 14:26
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a belinkelt videót... szemernyi kétségem sem maradt: Damunak agyon komoly pszichés problémái vannak.
2011. okt. 4. 14:27
 24/37 anonim ***** válasza:
42%

Csak azért azt vegyük számításba, hogy Damu jó színész! ÉS a műsorok 99%-a "eladja a lelkét is" a nézettség kedvvért, kell a mű-sor, a mű-balhé, a mű-hiszti, mert ez kell a népnek, a lapos műsorok unalmasak; Damu meg bevállalhatta, hogy ő lesz az ügyeletes "majompofa". Amúgy nem védeni akarom, mert ő is jön a szokásos "kellékekkel", hogy a fia/apja/kutyája is rosszul lett a hírtől stb. A csaj kapcsán sem vagyok egyébként elég biztos, hogy volt -e erőszak? Simán rájátszhat Damu "előéletére".

Ez egy siralmas színjáték, ahol Damu se szent, de a csaj se az a született angyalka.

2011. okt. 4. 14:34
 25/37 anonim ***** válasza:

És nem csak az ügyvédje ugyanaz ,mint Sthol-nak , hanem ez a színjáték-stratégia is ,amit játszanak a per során.

Még a csaj is úgy viselkedik ,mint Sthol öreg bácsija . :)

2011. okt. 4. 14:38
 26/37 anonim ***** válasza:

"Szerintem a lány valamin nagyon megsértődött és ezért "bosszút áll"."

Valamin?:D

Én is pipa lennék ha valaki szándékosan eltörné az arccsontomat:D Persze nem vádolnám meg nemi erőszakkal ha nem tette. Damunak valahogy nehezemre esik hinni, hiszen mint tudjuk nem ez az első ilyen vád ellene. És szerintem nem százas. Miért nem vállalja fel? Ezt komolyan kérdezed?:) Amelyik férfi bántalmaz egy nőt az GYÁVA. Én is fosnék a helyében. Úgy hallottam a börtönben nem bánnak kesztyűs kézzel azokkal a rabokkal akik nőket erőszakolnak civilben. Nem szeretne sittre menni ez egyértelmű. A nemi erőszak nagyon de nagyon nehezen bizonyítható bűncselekmény, és megvan rá az esélye hogy ha tagadja a vádakat akkor a bíróság ejti a vádat megfelelő bizonyítékok hiányában. Nem tudom, hogy milyen bizonyítékokat vonultattak fel a tárgyalóteremben, de gondolom ezeknek a felét sem hozzák nyilvánosságra. Én bármit kinézek Damu Rolandból, megérdemelné hogy lesitteljék, már csak azért is mert megverte a csajt, de akárhogy is, majd a bíróság dönt a sorsáról. Nem ártatlan mint a ma született bárány ezt kijelenthetjük:) Csak abban bízom, bármi is lesz az ítélet, hogy az igazság győzedelmeskedik. Mondjuk valaki mondta, sajnos nem emlékszem hogy ki, hogy a bíróságon nem az igazság, hanem a jog győzedelmeskedik. A kettő sajnos nem mindig találkozik.:(

2011. okt. 4. 14:47
 27/37 anonim ***** válasza:

Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet.

Mi lehet a bizonyíték a nemi erőszakra , ha mindkettőjük vallomása szerint előtte lefeküdtek egymással?

2011. okt. 4. 15:04
 28/37 anonim ***** válasza:
Hát ha hozzám odajönne mondjuk egy lány,akin zúzódások vannak,el van törve az arccsontja és azt mondja ,hogy megerőszakolták,hát elhiszem.
2011. okt. 4. 15:55
 29/37 anonim ***** válasza:

Nem vagyok biztos benne , h a nemi erőszakot nem a csaj találta ki. Azért az furcsa , hogy a második aktus lett volna csak nemi erőszak.

Persze, attól még Damu egy szar alak.

2011. okt. 4. 16:10
 30/37 anonim ***** válasza:
De akkor én úgy teszem fel a kérdést,hogy a lányt mért nem illeti meg az igazmondás vélelme, egy olyannal szemben,akiről már bebizonyosodott,hogy bűnös volt,a mostani bántalmazásban is az? Akkor ami k.va nehezen bizonyítható abban miért ne lenne bűnös????Józan ész...
2011. okt. 4. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!