Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Figyelt kérdés
Nekem olyan furcsa ez az egész ügy.Próbálja mosni magát dehát azért a semmiért nem adnak 6 évet.Viszont Bizonyíték nincs.Akkor én ezt nem értem.Ti hisztek neki?
2011. okt. 4. 14:00
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
87%

Én nem tudom mit higgyek... Vagy tényleg igazat mond, vagy k*rva jól tud hazudni :D

De szerintem a kiscsaj is eltúlozta!

igazából egyiknek sem hiszek!

2011. okt. 4. 14:02
 2/37 A kérdező kommentje:
szerintem is elltúlozza a csaj.Nem is szimpatikus (nem mintha Damu az lenne....)
2011. okt. 4. 14:04
 3/37 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is féligazságok ( és félhazugságok ) vannak az ügyben.
2011. okt. 4. 14:04
 4/37 anonim ***** válasza:
95%
Bizonyíték van. Nem gondolod, hogy a bíróság egy csöppet tájékozotabb az ügyben mint az átlagember, aki a blikkben olvas a dolgokról?
2011. okt. 4. 14:05
 5/37 anonim ***** válasza:
40%
A sértett nőnek még a szeme sem áll jól. Azon csodálkoztam egyfolytában azt hallani, hogy az ilyen sérelmet elszenvedett nők szégyenlik elmondani mit tettek velük, hogy megalázták stb. de érdekes módon ez a nő a tárgyalás után sírva nyilatkozott a tv-nek. Bár sírásnak nem nevezném, mert könnycseppet nem láttam.
2011. okt. 4. 14:06
 6/37 anonim válasza:
100%
Láttam róla egy főzőműsoros videót ahol dührohamot kapott, mert nem ő nyert.Bármit el tudok képzelni ezek után róla. És ez már nem az első barátnője aki ezzel vádolja.
2011. okt. 4. 14:07
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek neki. Mióta láttam azt a bizonyos "Hal a tortán"-os videót, azóta szent meggyőződésem, hogy aki ilyen "állat" módra tud viselkedni, ráadásul úgy, hogy kamerák veszik és emberek nézik, arról el tudom képzelni, mit csinál dühében, mikor kettesben van valakivel. Ritka unszimpatikus, agresszív tuskónak tartom.
2011. okt. 4. 14:08
 8/37 A kérdező kommentje:

jajj jólvan ne harapd már le a fejem :D

Az erőszakolásra nincs bizonyíték.Csak amit a csaj elmondott.és ezt az ügyvédje mondta.AZért ilyenben nem hazudhatnak.

9/37 anonim ***** válasza:
100%

Tény hogy a nő is eltúlozta, de azért, a tegnapi beszélgetés a reggeliben szerintem mindent elárult...legjobb védekezés a támadás alapon elkezdte bemocskolni a nőt is, meg hogy nincs ellene semmi vád (ami nem igaz,mert a nő látleletet vitt a bíróságra amin lehet látni, hogy eltört az arccsontja, stb.)

Meg ilyenekkel próbálta kimagyarázni a hal a tortános dührohamát hogy neki ez a szerep lett megírva, azt kérték tőle viselkedjen így....na persze. Biztos az anyja meg az apja is ezért nem tartja vele a kapcsolatot, mert csak eljátszotta...

Valamelyik újságba olvastam (bár nem nagyon hiszek a szennylapoknak, de ez érdekesnek tűnt), hogy pszichés problémákkal is kezelték már, ezt az apja nyilatkozta.

Szóval, szerintem ülje csak le, nem hiába kaphatta azt a 6 évet.

10/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát k.vára nem! Azért 3-szor ugyanazért nem vádolnak meg senkit! Pontosabban az 1-gyik,"csak" egy pofon volt,ugye a kolléganőjének... Hát szánalmas.És az elsőnél VOLT bizonyíték,DE mivel BÜNTETLEN előéletű volt,ígyhát csak felfüggesztettet kapott...Na ez is szánalmas!Nemtudom máshol a világban a fejlett országokban így van-e ez,de ez röhej,és szánalom a jogrendszerre nézve is!
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!