Hisztek Damunak? (kérdésed. )
Én nem tudom mit higgyek... Vagy tényleg igazat mond, vagy k*rva jól tud hazudni :D
De szerintem a kiscsaj is eltúlozta!
igazából egyiknek sem hiszek!
jajj jólvan ne harapd már le a fejem :D
Az erőszakolásra nincs bizonyíték.Csak amit a csaj elmondott.és ezt az ügyvédje mondta.AZért ilyenben nem hazudhatnak.
Tény hogy a nő is eltúlozta, de azért, a tegnapi beszélgetés a reggeliben szerintem mindent elárult...legjobb védekezés a támadás alapon elkezdte bemocskolni a nőt is, meg hogy nincs ellene semmi vád (ami nem igaz,mert a nő látleletet vitt a bíróságra amin lehet látni, hogy eltört az arccsontja, stb.)
Meg ilyenekkel próbálta kimagyarázni a hal a tortános dührohamát hogy neki ez a szerep lett megírva, azt kérték tőle viselkedjen így....na persze. Biztos az anyja meg az apja is ezért nem tartja vele a kapcsolatot, mert csak eljátszotta...
Valamelyik újságba olvastam (bár nem nagyon hiszek a szennylapoknak, de ez érdekesnek tűnt), hogy pszichés problémákkal is kezelték már, ezt az apja nyilatkozta.
Szóval, szerintem ülje csak le, nem hiába kaphatta azt a 6 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!