Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Hisztek Damunak? (kérdésed. )

Figyelt kérdés
Nekem olyan furcsa ez az egész ügy.Próbálja mosni magát dehát azért a semmiért nem adnak 6 évet.Viszont Bizonyíték nincs.Akkor én ezt nem értem.Ti hisztek neki?
2011. okt. 4. 14:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
35%
A verést elhiszem, de a nemi erőszakot nem. Ő azért tud ilyen meggyőzően hazudni, mert ebben nevelkedett. Neki ez nem számít verésnek, mivel náluk ez családi hagyomány. Az apja ugyanígy verhette az asszonyt.
2011. okt. 4. 14:09
 12/37 anonim ***** válasza:
36%
Én sem bízok egyikben se,mert Roland sem egy ma született bárány főleg mikor láttam a kirohanását egy hülye játék miatt még megijedtem,ki tudom belőle nézni,hogy ilyesmikre vetemedik,de lehet,hogy a csaj is csak túlreagálja az egészet
2011. okt. 4. 14:11
 13/37 anonim ***** válasza:
46%

én egyiküknek se hiszek. valahogy mindegyiken olyan az interjúkban, mintha véééégig végig csak hazudna:S

aztán lehet nincs igazam, de ez csak a véleményem

2011. okt. 4. 14:11
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
A nemi erőszakot nagyon nehéz bebizonyítani! Ha a nő nem volt csontszáraz (NEM az izgalom miatt) akkor szerintem nagyon nehéz.
2011. okt. 4. 14:12
 15/37 anonim válasza:
100%

NEM

Nagy színész az tuti, és most is csak eljátssza, hogy "Jajj de átverték szegény kicsi Rolandkát!" Nem hiszek neki, és nem is sajnálom!

16/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen szavát sem hiszem el Kamu Rolandnak.

Ismeritek a legújabb fenyegetést: Ha bestohlozol, én megdamuzlak!

17/37 A kérdező kommentje:
2011. okt. 4. 14:13
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Én egészen addig kételkedtem a bűnösségében, míg meg nem írták, hogy pár éve is volt egy hasonló ügye egy másik nővel, amiért felfüggesztettet kapott.
2011. okt. 4. 14:16
 19/37 A kérdező kommentje:
jaa 2002-ben.Csak bzmeg akkor válallná fel! Nem itt össze vissza hazudozni.Ha tényleg bántalmazta a csajt akkor válallja a felelősséget és töltse le a büntetést.
2011. okt. 4. 14:19
 20/37 anonim ***** válasza:
32%

Én nem tudom hiszek-e neki.. De úgy fest a csaj jobb színész, mint ő :-). Szerintem mindkettő ferdít. A lány vszínű rátesz, Damu pedig elvesz a "cselekményből".

Amióta kirobbant az ügy nem tudom eldönteni melyikük hazudik. Az egyiknek muszáj, mert az ellenkezőjét állítják.. Szerintem a lány valamin nagyon megsértődött és ezért "bosszút áll". A Roland pedig könnyen dühbe gurul és meg is lett az eredménye ennek.. Nem is illettek össze, csak hergelték egymást.. Egészen egy bírósági ügyig..

2011. okt. 4. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!