Pasik! Kinek jön be ez a csaj?
lány vagyok
nekem tök szimpi helyes arcu lánynak jön be
ja, azt én is nagyon bírom, hogy mindenki előadja itt magáról, hogy hetente 10szer jár edzőterembe, mintaszerű életet él, a súlya és a testalkata is tökéletes.....
lehet, hogy van rajta 20 kiló felesleg, de lesz majd/ vagy van olyan pasi, aki megismeri és azt mondja, hogy soha többet nem tud más nőre ránézni...
nekem az a furcsa, hogy 1 év alatt egy dekát sem fogyott, pedig ideje lett volna rá.
a showbiznisz nem csak a jó hangról és tehetségről szól, hanem a megjelenésről is. (ha lefogyna, szép lány lehetne belőle, mert kedves arca van)
én tartom magam a nézethez, hogy a kövér ember akaratgyenge. bárki le tud fogyni, aki akar. ha betegsége van, akkor vizsgáltassa ki magát, kérje orvos segítségét. ha csak szimplán azért kövér mert nem bír ellenállni a kajának, akkor gyakoroljon önuralmat.
már ha le akar fogyni. ha nem, akkor fogadja el magát így, ahogy van, de könyörgöm, ne keseregjen, meg sajnáltassa magát!
most így nem mondanám hogy bejön, de ha jól kijönnénk akk simán jöhetne... most kit érdekel az a pár kg felesleg, én sem vagyok egy Brad Pitt
22/F
Biztos vannak, akiknek pont ez a külső tetszik, de az nem én vagyok. Bocsi.
F29
21:25
Aki azért kövér, mert sokat eszik, az nem nő meg 120 k-ra, vagy csak akkor ha betegsége van. Ha utóbbi, akkor meg tök mindegy, hogy egy orvos segít rajta, vagy az Atyaúristen, akkor sem fog az életben 50 k-t nyomni. És én magas ívből szarok Katicára, meg az összes többi "énekesre", de azért áruld már el, hogy mikor sajnáltatta magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!