Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Pasik! Kinek jön be ez a csaj?

Pasik! Kinek jön be ez a csaj?

Figyelt kérdés

Nemet és kort is légyszi.

Németh Katicára gondolok.

[link]

2011. okt. 2. 20:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy nem egy modell alkat, és kinézetre sem egy fiúk álma, de ezerszer inkább egy értelmes, tehetséges, normális gondolkodású lányt, mint egy üresfejű mű cicababát választanék.
2011. okt. 2. 20:55
 22/31 anonim válasza:
78%

lány vagyok

nekem tök szimpi helyes arcu lánynak jön be

2011. okt. 2. 21:03
 23/31 anonim ***** válasza:
93%

ja, azt én is nagyon bírom, hogy mindenki előadja itt magáról, hogy hetente 10szer jár edzőterembe, mintaszerű életet él, a súlya és a testalkata is tökéletes.....

lehet, hogy van rajta 20 kiló felesleg, de lesz majd/ vagy van olyan pasi, aki megismeri és azt mondja, hogy soha többet nem tud más nőre ránézni...

2011. okt. 2. 21:04
 24/31 A kérdező kommentje:
pasiktól kérdeztem és nem pedig csajoktól, és nem negatív hanem pozitív értelemben
2011. okt. 2. 21:06
 25/31 anonim ***** válasza:
41%

nekem az a furcsa, hogy 1 év alatt egy dekát sem fogyott, pedig ideje lett volna rá.

a showbiznisz nem csak a jó hangról és tehetségről szól, hanem a megjelenésről is. (ha lefogyna, szép lány lehetne belőle, mert kedves arca van)

én tartom magam a nézethez, hogy a kövér ember akaratgyenge. bárki le tud fogyni, aki akar. ha betegsége van, akkor vizsgáltassa ki magát, kérje orvos segítségét. ha csak szimplán azért kövér mert nem bír ellenállni a kajának, akkor gyakoroljon önuralmat.

már ha le akar fogyni. ha nem, akkor fogadja el magát így, ahogy van, de könyörgöm, ne keseregjen, meg sajnáltassa magát!

2011. okt. 2. 21:25
 26/31 anonim ***** válasza:
94%

most így nem mondanám hogy bejön, de ha jól kijönnénk akk simán jöhetne... most kit érdekel az a pár kg felesleg, én sem vagyok egy Brad Pitt

22/F

2011. okt. 2. 21:26
 27/31 anonim ***** válasza:
93%
Páromnak tetszik, de ő a ducikra bukik, én nagyobb darab is vagyok ennél a lánynál.
2011. okt. 2. 21:40
 28/31 anonim ***** válasza:
49%

Biztos vannak, akiknek pont ez a külső tetszik, de az nem én vagyok. Bocsi.

F29

2011. okt. 3. 11:58
 29/31 anonim ***** válasza:
83%
21:25 ki mondta neked h ez a csaj sajnáltatja magát? :)
2011. okt. 3. 15:29
 30/31 anonim ***** válasza:
90%

21:25

Aki azért kövér, mert sokat eszik, az nem nő meg 120 k-ra, vagy csak akkor ha betegsége van. Ha utóbbi, akkor meg tök mindegy, hogy egy orvos segít rajta, vagy az Atyaúristen, akkor sem fog az életben 50 k-t nyomni. És én magas ívből szarok Katicára, meg az összes többi "énekesre", de azért áruld már el, hogy mikor sajnáltatta magát?

2011. okt. 3. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!