Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek negatív ha egy csaj nagyon szereti a rendet?
Figyelt kérdés
én ilyen vagyok.Utálom ha nincs rend körülöttem,vagy ha piszok van.Kb 2 naponta proszívó.Hetente törölgetés mindenhol,szeretem ha rendben van minden körülöttem.Ez sz*r tulajdonság?2011. szept. 24. 16:24
2/16 anonim válasza:
Ha meg csinálja és nem engem piszkál vele éjjel-nappal,akkor feleségül is veszem.
3/16 A kérdező kommentje:
Hát nem piszkál ha eltakarítasz magad után....:)
2011. szept. 24. 16:27
4/16 anonim válasza:
A fenébe:).
mosogatnom is kellene?
5/16 anonim válasza:
Én is szeretem a rendet szal nálam ez pozitívum lenne.
17f
6/16 anonim válasza:
Ha eltakarítasz utánam, akkor pozitív. Ha takarítás helyett engem piszkálsz azzal, hogy takarítsak el magam után, akkor negatív. Vagy takaríts, vagy ne is tedd szóvá. Majd megcsinálom, ha akarom. Vagy keresek mást, aki megcsinálja...
7/16 A kérdező kommentje:
nem feltétlen.:D De magad után gondolom elszoktál takarítani nem??:D
2011. szept. 24. 16:31
8/16 anonim válasza:
Igen.
Csak van,hogy 1 hét is eltelik addig:).
9/16 A kérdező kommentje:
fúúj..na ezt nem bírom elviselni.:D Most is félig laptopnál ülök félig meg pakolok mert tegnapról krva nagy kupi maradt itt....
2011. szept. 24. 16:35
10/16 anonim válasza:
Helyes:D
Akkor,átjössz hozzám elpakolni?
BP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!