Pasik! Kinek jön be ez a csaj?
2011. okt. 2. 20:23
3/31 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de szerintem nagyon csúnya. Az arca nem lenne olyan vészes, de a súlya teljesen eltorzítja. Olyan mint egy malac.
20/L
4/31 anonim válasza:
Most mit kell itt égetni szegényt? Nem ismerem, de igen, van rajta felesleg, viszont szerintem elég gáz dolog kiprovokálni, hogy itt mindneféle trágár kommentek szülessenek róla. Neked hogy esne, ha kitennének egy oldalra és mondjuk mindenki a szépséghibáidat kritizálná?
5/31 anonim válasza:
Szerintem aranyos tud lenni egy duci lány. 24/N
6/31 anonim válasza:
Mert ti olyan tökéletesek vagytok, mi?
8/31 anonim válasza:
20:33
Itt a gyakorikerdeseken mindenki szép és karcsú.
9/31 anonim válasza:
Úgy bírom amikor valaki azt nézi ilyenkor hogy kövér vagy sem. És ha az? Ugyanolyan emberi értékei vannak mint a vékony embereknek. Amúgy aranyos csaj
10/31 anonim válasza:
Szerintem se kellene itt kritizálni. Jó van rajta fölösleg, de mindenkinek vannak hibái. Az egyiknek görbe a lába, a másik pattanásos stb. Nektek se esne jól, ha mindenki lealázna titeket.
Am lehet, hogy egy túlsúlyos ember, aki belül tele van értékekkel, mint egy buta bombázó.
Tudom, hogy a pasikat kérdezted, úgyhogy bocs, hogy leírtam a véleményem, de nem bírom, ha valakit a kinézete miatt aláznak porig.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!