Damu Roland 6 év börtönbüntetést kapott. Jogos ez a büntetés?
Személy szerint én még többet is adnék neki, de lehet ez az iránta érzett ellenszenvem miatt van.
Sokan azt mondják ez tulzás, de nem szabad elfelejteni, hogy egyszer már kapott 2 év felfüggesztett börtönbüntetést ugyancsak erőszakért, és ezenkivül jónéhányszor vert meg nőket..
Most Stohl ügyvédjét kapta meg, és azzal henceg, hogy biztos nem kell börtönbe mennie, mert az ügyvéd úr majd ezt is elintézi.Mit gondoltok erről?
Eleve nem szimpatikus, egy cseppet sem sajnálom. Rohadt agresszív barom, nem szeretem a fajtáját.
Elférne ott még pár év...
Köszi a normális válaszokat!
Egyetértek, szerintem is undoritó egy ember. Meglátom a tv-ben vagy az ujságban, és a gyomrom forog tőle..
Nehéz kérdés. Az biztos, hogy agresszív, már több ilyen ügye volt. A lánynak viszont legkésőbb az első pofon után ott kellett volna hagynia.
Ha ahhoz mérem, hogy Bucika ittasan, narkózottan, több embert veszélyeztetve, cserbenhagyva, össze-vissza hazudozva, másra kenve a buliját, 10 hónappal megúszta, akkor igen, soknak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!