Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez? Akkor lehet...

Hogy is van ez? Akkor lehet büntetés?

Figyelt kérdés
Ha valakinek 12 óra igazolatlanja van, mert késésekből összegyűlt ( persze 3-5 perc helyett 20-30 perc van beírva a naplóba) mert 6 km-t teker hóban, esőben és egyedül őhozzá megy ki a gyámhatóság környezetet tanulmányozni számíthat büntetésre? Az osztályban volt akinek 250 órát meghaladta sőt a 75%-nak 20 órát is meghaladta az igazolatlanok száma hozzájuk mértnem megy ki? És hogy lehet hogy a gyámügy tud olyan dolgokról amikről csak az osztályfőnök? Valódi kérdés: számíthat e büntetésre akit ellenőriznek, és hogy lehet ilyen szemét egy osztályfőnök akinek segítenie kellene a nebulókat hogy valakit beköp a gyámügynél, aki mellesleg átlagon felüli életet él? ( plazma tv, drága bicaj, drága gép stb..)
2010. jún. 30. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Szard le, nekem 23 órám volt mert sz-r a netes napló és a 2 perces késést is egésznek írja be, de az osztályba mindenkinek meghaladta a 10 et... Az összes szülő kapott levelet, de nem csináltak semmi különöset :) Én sz-rok rájuk, ő dolguk :D
2010. jún. 30. 01:01
 2/10 anonim ***** válasza:

én 31 órát hiányoztam anno, nekemis többnyire késésekből jött össze, nekünk annyi volt h ofi behívta anyát meg apát az irodába és kérdezte mi a késések oka .... elmondtam h elszoktam aludni és ennyi :D szüleim persze mosolyogtak az ügyön, mert vicces volt h jól tanulok meg minden, és ilyennel szívattak be :D

21L

2010. jún. 30. 01:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj hogy az ofő ittmár intézkedett és a gyámügy holnap jön.
2010. jún. 30. 01:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez furcsa. Nálunk van egy gyerek 30 óra igazolatlannal, és semmi nem lett a dologból. 12 óra semmi, az osztályunkban egy csomó gyereknek összejött. Szerintem a gyámügytől sem kell félned, mert asszem 30-50 óra az, ami húzós.Gondolom a ofőd vmi fontoskodó seggarc. Meglepett amit leírtál. Azért írd meg, hogy mi történt.
2010. jún. 30. 03:16
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Minden a Ti érdeketekben van. A dolgotok csak az lenne, hogy rendszeresen iskolában járjatok, hisz szüleitek megbiznak bennetek. Az, hogy a gyámügy tud a dolgokról, nagyon helyes, sajna ugy látszik másképp nem lehet kordába tartani az egészet, az oszi.fő helyesen járt el.
2010. jún. 30. 03:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Az oszifő helyesen járt VOLNA el, ha MINDENKIRE rászabaditja a gyámügyet.

Én kedvesen megkérdezném ezt az oszifőt, hogy :

a többiekhez mikor megy a gyámügy? Merthogy ugye reméled, hogy ez nem ELLENETEK szólt, hanem az érdeketekben (anélkül, hogy veletek beszélt volna... ja, biztos az érdeketekben...), ezért gondolod, hogy megy a többiekhez is a gyámügy. Tehát mikor várhatják a többiek?

Nem hagynám annyiban, az biztos.

2010. jún. 30. 06:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi. Nem vagyok az a nagy stréber de viszont semmiből sem buktam meg, sőt nem is lett olyan rossz bizonyítványom, ahhoz képest hogy az osztály fele megbukott. És hát ez már egy halott ügy, mert az igazolatlanjaim kb. áprilisban voltak, csak gondolom megvárta az ofő h vége legyen a sulinak és most hívta ránk. Szívesen megkérdezném tőle hogy miért csak én, de valamiért nem vagyok a szíve csücske, fogalmam sincs miért, sosem mondtam rá csúnyát, sosem zajongtam órán. Bár az összes fiút utálja, csak mivel van egy "félig-meddig" rokonom az osztályban akiék kőgazdagok és utálnak engem, azt sem tartom kizártnak hogy az ő kezük van a dologban. Nem ez lenne az első eset..A csaj amúgy holt buta, több tárgyból állt utolsó héten 1.5 alatti átlaggal bukásra, mégis átment anélkül hogy valamiből írt is volna vagy felelt volna. Már megszoktam.
2010. jún. 30. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogyha a gyámügy kimegy környezettanulmányra, akkor ott már elképzelhető a pénzbüntetés. De ha otthon jók a körülmények, talán nem gondolnak arra, hogy azért hiányzol a suliból mert megélhetésért lopsz, vagy a szüleid vernek. :D
2010. jún. 30. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:
A gyámügyesnek mondhatod, hogy "és az X-éknél meg Y-éknál volt-e?" Mert ők többet hiányoztak, mint te. Gondolom az igazolatlanokat naplóban rögzítik. Egyébként, ha normálisak a körülmények otthon, nem kell aggódnod, mondd meg nyugodtan, hogy anyagi helyzeted miatt biciklivel jársz és azért szoktál késni.
2010. jún. 30. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem utálod az osztálytársaidat, akkor nem kell a gyámügyet hozzájuk is elküldeni. Nem szívjanak azért, mert te szívsz. Inkább szólj a szüleidnek, hogy hívják fel az osztályfőnököt
2010. jún. 30. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!