Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy vélekedtek Stohl-ról?

Hogy vélekedtek Stohl-ról?

Figyelt kérdés
Kezd nagyon idegesítővé válni hogy egyre jobban úgy néz ki megússza a börtönt.Más már rég ülne.Eljátsza hogy megváltozott meg jár különféle előadásokra,szemét modon még keresi is hogy hol járathatja le a sértetteket és még ő jön ki jól belőle.Régen volt balesete meg lett neki bocsátva,akkor is megesküdött nem tesz ilyet többet,most megint megtette megint megússza,hol az igazság.Az öreget is elöször le akarta fizetni meg kedves volt vele,most hogy kicsit érezte nyeregben van hátbatámadja és keresi rajta a fogást,gerinctelen egy ember az már biztos!
2011. aug. 10. 12:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"""Én sem szeretném, ha Stohl börtönbe kerülne, mert akkor Császár Előd, miért úszta meg a börtönt, amikor rendőrt gázolt halálra ittasan???"""

Pont ezt akartam én is írni. Ez a homokos(Cs.E) miért úszta meg? Pedig ő ölt. Meg most előkerült a másik brigád aki stressz vagy milyen díjat kérnek tőle.

Már nem azért mert védem mert egyáltalán nem érdekel, de aszért kicsit érdekes a dolog.

2011. aug. 10. 12:36
 22/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont ha bármelyik sehonnai senki lenne a helyében,mint amilyen te is vagy kérdező,biztos hogy nem kapott volna 2 év letöltendőt!Ez rengeteg! Amikor a gyilkos 3 év után kiszabadul,ez ahoz képest tul szigoru itélet.
2011. aug. 10. 12:37
 23/33 anonim ***** válasza:

Nem járna érte börtönbüntetés? Azért mert drogosan, piásan vezetett visszaesőként? Hát én ezt nem hinném...

Pedig így van, ezekért nem adnak letöltendőt.

2011. aug. 10. 12:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Nyomorék, irigy országban élünk. Ez a sikeres ember sorsa, hibázik és megzabálja a nép...

Miközben ugyanez Kovács Pistában hidegen hagy mindenkit.

2011. aug. 10. 12:40
 25/33 anonim ***** válasza:

12.20-as vagyok, jó boccs, csak tényleg sokkal durvábbnak tartok más ügyeket, sőt... a szemem előtt is olyan c.gány bűnözés folyik, hogy nem igaz!És semmit nem tesznek, pedig károsodnak, halnak meg emberek, és egyszerűen nem lép semmit a rendőrség! Én ilyen alapon védem Stohlt!

A másik, hogy egy nagyon kedves barátom is úgy tűnik megússza, és most kicsit ingerültebb vagyok, főleg ha fellázad a nép, hogy börtönben a helye!

Mégegyszer boccs! Tényleg primitiv voltam!

2011. aug. 10. 12:42
 26/33 anonim ***** válasza:

Ja, és még valami: Stohl előző balesete 2002-ben, azaz 9 éve volt. Annak az ügynek az elévülési ideje 3 év, ami azt jelenti, hogy ebben a perben jogilag SEMMIKÉPP nem vehetik figyelembe.

Innentől pedig egy olyan cselekedetről beszélünk, amiért egyszerűen nem jár 2 év letöltendő. Bíró legyen a talpán, aki igazságos tud maradni úgy, hogy közben a nép vért kíván.

2011. aug. 10. 12:44
 27/33 anonim ***** válasza:
Lényeg: Stohl-nak kint a helye! Kész!
2011. aug. 10. 12:46
 28/33 A kérdező kommentje:
Na a Császár Előd se kutya,multkor nyilatkozott(ugyanazzal a nagyképűséggel,mint régen)hogy nem érti miért bunkók veéle az emberek,mert hogy szerinte ő már megbünhödött atettéért,hát olyan nagyképűen mondta hogy ne is csodálkozzon hogy unszimpátiát vált ki sokakból.
2011. aug. 10. 12:52
 29/33 anonim ***** válasza:
strohl egy pÖcs
2011. aug. 10. 13:07
 30/33 anonim ***** válasza:
Az a csávó egy köcsög !
2011. aug. 13. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!