Hogy vélekedtek Stohl-ról?
egy rettentő fontos ügynek tartom ezt magyarországon. eddig az a helyzet, hogy aki celeb, vagy közéleti személy, arra nem vonatkozik a törvény. nem értem miért.
akkor teljesen magamon kívül voltam, amikor a tárgyalásra benyomultak a "nagy színészeink", kik szolidaritást vállalnak Stohl mellett. Biztos azt hitték, hogy ennyi befolyásos személy jelenléte majd megoldja a helyzetet, hisz a bíró kénytelen lesz elgondolkodni azon, látva a "nemzet nagyjainak" arcát, hogy bizony ha itt komoly ítéletet hozok, akkor vége a karrieremnek.
Örülök, hogy a bíró talpraesett volt, letojta ezeket a semmitmondó nulla majmokat, és hogy Kulkát kizavarta. Így kellene lennie, az ingyenélő, drogokat támogató színészeinkre is vonatkozzanak a szabályok.
Stohl pedig már nem az első kábítószeres visszaesésén van túl. S ha valaki nem teljesíti a megszabásokat a rehab során, akkor eleve el kell, hogy ítéljék, ergo már rég ülnie kellett volna a kábítószer miatt, ahogy más egyszerű ember ülne.
Erre még rájön az ittas vezetés, stb., és ne mondja már az a hólyag, hogy a családja így meg úgy...biztos akkor is nagyon szerette a családját amikor részegen bedrogozva száguldozott a mintaapa. Akkor is mintaapa volt, amikor a rendőrségre úgy vonult be, hogy a kisgyereket vitte az ölébe az újságírók sorfalán át. A gyereke mögé bújó hazug, kétszínű férfi. Hányok mindjárt, tehát abbahagyom kis eszmefuttatásom
"Más már rég ülne."
Ezt honnan veszed? Éppen hogy nem, más már rég letudta volna egy felfüggesztettel. Ilyen balesetért egyszerűen NEM jár ekkora büntetés, mint amit Stohlra rá akarnak húzni. A nép pedig szétszedi azért, mert ismert. Balfék volt Stohl, ez nem vitás, de amit Magyarország művel ennek hatására, az sem semmi.
Rohadtul nem lennék a bíró helyében, a nép legszívesebben fejét vétetné, a joggyakorlat pedig egyszerűen nem adna érte letöltendő börtönt...
12.20 Elhiszem hogy van más is ami igazságtalan és komolyabb ügyek is.Olyan is egy egy van hogy pont azt akarják bevarrni akit nem kéne a másik meg röhög a markában.
Pl.volt az az idős úr akit meghurcoltak,mert áramot vezetett a keritésbe mert lopták a termését,meghalt aki bement és még az öreget lincselték meg majdnem holott szerencsétlennek csak elege lett belőle hogy amiért dolgozik azt mások ellopják.Még akik bementek azok csinálták a cirkuszt mert megrázta az áram a faszit,talán nem kellet volna máshoz bemennie és meglopnia.Attól amúgy hogy nem értesz egyet lehet normálisan is beszélni,szerintem érti az ember azt is ha leírod hogy te máshogy látod a dolgot,én elfogadom azt is aki mellette áll,szóval mindenkinek meglehet a véleménye.
A karrierjének már úgy is mindegy, ezek után biztos nem nézem meg pl. a meseautót, elég vicces lenne xD Szerintem megérdemli a büntetést, mert ha még elsőnek csinálta volna ugyanezt, akkor azt mondanám, h az ember tévedhet, na de kétszer? És sunnyi módon akarta elintézni az egészet, meg most is azt csinálja, azt hiszi, h előadásokat tart, és akkor most ezzel minden al van intézve. Bár szerintem az iskolába járók 90% tud mindent a drogoról, mert lgalább évenke 2X van ilyen meg olyan felvilágosító óra stb.
Menjen csak a dutyiba, megérdemli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!