Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy vélekedtek Stohl-ról?

Hogy vélekedtek Stohl-ról?

Figyelt kérdés
Kezd nagyon idegesítővé válni hogy egyre jobban úgy néz ki megússza a börtönt.Más már rég ülne.Eljátsza hogy megváltozott meg jár különféle előadásokra,szemét modon még keresi is hogy hol járathatja le a sértetteket és még ő jön ki jól belőle.Régen volt balesete meg lett neki bocsátva,akkor is megesküdött nem tesz ilyet többet,most megint megtette megint megússza,hol az igazság.Az öreget is elöször le akarta fizetni meg kedves volt vele,most hogy kicsit érezte nyeregben van hátbatámadja és keresi rajta a fogást,gerinctelen egy ember az már biztos!
2011. aug. 10. 12:03
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
2011. aug. 10. 12:04
 2/33 anonim ***** válasza:
80%

Pont lesz@rom.

Nekem attól sem több, sem kevesebb nem lesz.

2011. aug. 10. 12:08
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Eddig nem érdekelt. De tényleg úgy néz ki, hogy megússza a börtönt, pedig nagyon megérdemelné. Az egyáltalán nem kifogás, hogy 'celeb', mert ha ő megússza, akkor bárki más tiltakozhatna, hogy bucika is megúszta, "mert csak", akkor ő mér nem....
2011. aug. 10. 12:09
 4/33 anonim ***** válasza:
65%
Már ne is haragudj, de első fokon több mint 2 évet kapott,fellebeztek, de most bírósági szünet van,ezért nem hallani az ügyéről. Nekem ebből sehogy sem következik, hogy megúszná.
2011. aug. 10. 12:13
 5/33 anonim ***** válasza:
A mai bírói gyakorlatnál még az is enyhe büntetést kap, aki halálos gázolást követ el. Akkor "csak" egy enyhe sérüléssel történt balesetnél várható , hogy csak ejnye-bejnye lesz. Jó , ügyes ügyvéddel sok minden kivédhető. Ilyen a jog.
2011. aug. 10. 12:14
 6/33 anonim ***** válasza:
39%
Engem is idegesít, hogy egy noname polgárt már rég lecsuktak volna, és a kutya se törődne vele, Stohlt meg mindenki védi meg sajnálja, meg drukkolnak, csak mert ismert. Az én munkám sem rosszabb vagy tisztességtelenebb, mint az övé, mennyivel vagyok rosszabb, mint ő? Semennyivel. Sőt, nem iszom, nem drogozom, és nem vezetek bedrogozva, ittasan.
2011. aug. 10. 12:14
 7/33 anonim ***** válasza:

12,13 le van maradva!

[link]

2011. aug. 10. 12:15
 8/33 anonim ***** válasza:
30%
Remélem megússza a börtönt!Úgyis mindenki lehúzza lóvéval legyen elég ennyi!A Kaincz család meg hülyére vett mindenkit!
2011. aug. 10. 12:16
 9/33 anonim ***** válasza:
30%
Én sem szeretném, ha Stohl börtönbe kerülne, mert akkor Császár Előd, miért úszta meg a börtönt, amikor rendőrt gázolt halálra ittasan???
2011. aug. 10. 12:19
 10/33 anonim ***** válasza:
71%
Na nekem erről meg van a külön véleményem: "egyre jobban úgy néz ki megússza a börtönt". Tudod mit? Az ilyen kötsögöktől mint Te, agyf@szt kapok! Nézz már körül, milyen bűnözőkkel élsz, hányan nem mentek sittre a bronz bőrű nemzetiségűek közül,pedig embert öltek! Nehogy már akkor Stohl-t varrják be! Szégyen, hogy még képes vagy itt háborogni és lejárató kampányt indítani! Ha meg erre van időd, akkor legyen értelme, és szégyenítsd a Sztojka családot!
2011. aug. 10. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!