Műsorváltozás lesz az RTL Klubon a Stohl András-interjú miatt?
Figyelt kérdés
Ez a "szép csendben bevonulok, mert megérdemlem" hozzáállás? Eddig szeretettem, mára már utálom a művész urat. A vasalót sem merem bedugni, mert onnan is visszaköszön. Alkoholista, drogos, elhagyta a családját, gyerekeit....aztán mindenki megbocsájtott. Más egyszerű embert is sztárolnának? Előadások után miért nem a családjához rohant haza? Miért ment autóval piálni, drogozni? Egy ilyen ilyen ember a hétköznapok hőse???? Undorító! Remélem, hogy valaki elkapja a börtönben, mert ott is ülnek olyan emberek, akik csupán ilyen egyszerű bűnt követtek el, csak nem a deszkákon pózolnak.2011. okt. 5. 10:10
1/5 anonim válasza:
Bocs,de te foglalkozol vele, még ide is beírtál.
Én azt sem tudtam,hogy már bevonult (mondjuk rtlt nem is nézek)
2/5 A kérdező kommentje:
Az összes híradóban bemondták, a hírkeresőben olvastam egyébként.
2011. okt. 5. 10:26
3/5 anonim válasza:
látod ez a jó a neten. Nem kell elolvasni csak azt a cikket amelyiket akarod.
4/5 anonim válasza:
Ja, kicsit csinálják belőle a mártírt annak ellenére, h az ügyvédje azt mondta nem lesz valóságshow, börtönshow, meg egyáltalán azt se tudjuk majd mikor vonult be. Nos, azt láttuk mikor vonult be, most már azon se lepődnék meg ha mégis valóságshow lenne belőle. 2011 én így szeretlek. Pfff...
5/5 MarySue válasza:
Be kéne kamerázni a börtönt, az lehetne a Való Világ - Kóter Edition xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!