Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a szebb? Miley Cyrus vagy...

Ki a szebb? Miley Cyrus vagy Selena Gomez? Ki bőrébe bújnátok bele szívesebben kinézetre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:34
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
34%

Egyértelműen MILEY!

Ha egy ilyen tenyérbemászó babaképű pálcika-deszka formájú álszűz satöbbi csaj lennék, mint szelena, inkább kútba vetném magam.

2012. ápr. 29. 21:41
 42/54 anonim ***** válasza:
92%
Selena 100% hogy szebb ezt előre megmondom meg ráadásul nagyon kedves
2012. máj. 22. 16:54
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
selena szebb. én csak azért bújnék a bőrébe, hogy Justinnal lehessek ;)
2012. júl. 20. 12:15
 44/54 anonim ***** válasza:
Selena! :) Miley-t is szeretem, de Selena szebb szerintem, gyönyörű fogai vannak és az alakja is jobban tetszik mint Miley-é. És a dalait is jobban szeretem. :) Szóval Selena bőrébe bújnék! (+ még Justin miatt is) :) 18L
2012. szept. 29. 14:21
 45/54 mileycyrus.forever ***** válasza:

inkább miley lennék minthogy egy ilyen, agyonhajpolt huszadrangú színésznőcske... olyan gebe alakja van és még szépnek sem nevezhető, sápadt arca van a hangja élőben nagyon rekedt

miley legalább tud rendesen énekelni és színészkedni és nem egy média kreálmány...

2013. jan. 20. 18:37
 46/54 anonim ***** válasza:

kedves előző

Miley az agyonhajpolt huszadrangú színésznőcske

Selena pedig egy gyönyörű kedves tehetséges lány tehát Selena bőrébe bújnék..

2013. jan. 21. 20:17
 47/54 anonim ***** válasza:
0%
ki a f@szt izgat Selena?.........Miley a csúcs,ő legalább egyedi,s ha eszrevettétek volna Selena is elkezdett kurvulni,ugyanis Mileyra is ezt mondtátok.Pofa be!Miley a nyerő!Vita lezárva
2013. márc. 4. 19:22
 48/54 anonim ***** válasza:
Selena miért kezdett el kurvulni? Nyugi ő nem fog Miley-ra ütni!
2013. máj. 8. 21:47
 49/54 anonim ***** válasza:
nem?akkor nézz utána miket változott(gondolok olyanra,hogy eddig ő volt a "szende kislány",most meg a mellét rakja ki)!de azért miley sem külön....mostmár :/
2013. máj. 9. 16:33
 50/54 anonim válasza:
100%, hogy Miley! Ha meghallgattad a hangját a 2013-as Video Music Awards-on, akkor kiköpött olyan a hangja, mint a klipekben. Szóval az, aki azt mondja, hogy Miley hangja fel van javítva, az hallgassa meg és utána mondja!
2013. szept. 16. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!