Ki a szebb? Miley Cyrus vagy Selena Gomez? Ki bőrébe bújnátok bele szívesebben kinézetre?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:34
41/54 anonim válasza:
Egyértelműen MILEY!
Ha egy ilyen tenyérbemászó babaképű pálcika-deszka formájú álszűz satöbbi csaj lennék, mint szelena, inkább kútba vetném magam.
42/54 anonim válasza:
Selena 100% hogy szebb ezt előre megmondom meg ráadásul nagyon kedves
43/54 anonim válasza:
selena szebb. én csak azért bújnék a bőrébe, hogy Justinnal lehessek ;)
44/54 anonim válasza:
Selena! :) Miley-t is szeretem, de Selena szebb szerintem, gyönyörű fogai vannak és az alakja is jobban tetszik mint Miley-é. És a dalait is jobban szeretem. :) Szóval Selena bőrébe bújnék! (+ még Justin miatt is) :) 18L
45/54 mileycyrus.forever válasza:
inkább miley lennék minthogy egy ilyen, agyonhajpolt huszadrangú színésznőcske... olyan gebe alakja van és még szépnek sem nevezhető, sápadt arca van a hangja élőben nagyon rekedt
miley legalább tud rendesen énekelni és színészkedni és nem egy média kreálmány...
46/54 anonim válasza:
kedves előző
Miley az agyonhajpolt huszadrangú színésznőcske
Selena pedig egy gyönyörű kedves tehetséges lány tehát Selena bőrébe bújnék..
47/54 anonim válasza:
ki a f@szt izgat Selena?.........Miley a csúcs,ő legalább egyedi,s ha eszrevettétek volna Selena is elkezdett kurvulni,ugyanis Mileyra is ezt mondtátok.Pofa be!Miley a nyerő!Vita lezárva
48/54 anonim válasza:
Selena miért kezdett el kurvulni? Nyugi ő nem fog Miley-ra ütni!
49/54 anonim válasza:
nem?akkor nézz utána miket változott(gondolok olyanra,hogy eddig ő volt a "szende kislány",most meg a mellét rakja ki)!de azért miley sem külön....mostmár :/
50/54 anonim válasza:
100%, hogy Miley! Ha meghallgattad a hangját a 2013-as Video Music Awards-on, akkor kiköpött olyan a hangja, mint a klipekben. Szóval az, aki azt mondja, hogy Miley hangja fel van javítva, az hallgassa meg és utána mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!