Ki a szebb? Miley Cyrus vagy Selena Gomez? Ki bőrébe bújnátok bele szívesebben kinézetre?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:34
12/54 anonim válasza:
miért Mily talán átplasztikáztatta az arcát? ez mekkora hülyeség. nem tudom kiirta de tuti valami Selena b*zi. Mileyba sokkal több emberség van.
13/54 anonim válasza:
Egyértelműen: Selena Gomez!!!
Már pedig azért is, mert Selena szereti a rajongóit, nem úgy, mint Miley. Szerintem sokkal szebb mint Miley,de még a hangja is jobb. Szóval nagyjából ennyi!!!
14/54 anonim válasza:
hát Selena elég szép. de ő természetesen...Miley viszont csak sminkekkel.De ő jobban énekel és jobb a karrierje..
15/54 anonim válasza:
Én voltam aki írta, hogy Miley átplasztikáztatta az arcát és k*rvára nem vagyok Selena rajongó, csak szerintem Selena szebb, ja igen és Miley összehúzatta a száját és fel is töltette, mert túl széles volt és az arcába is implantátumokat tett, képek, hogy elhidd , hogy Miley átplasztikáztatta az arcát: [link]
16/54 anonim válasza:
Selena szebb viszont Mileylit jobban bírom:D
18/54 Victoria Winchester válasza:
Szerintem is Selena, sokkal természetesebb és szebb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!