Ki a szebb? Miley Cyrus vagy Selena Gomez? Ki bőrébe bújnátok bele szívesebben kinézetre?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:34
21/54 anonim válasza:
Szerintem ez izlések és pofonok az elöttem lévők akik Miley Cyrus-ra mondták szavazati jogukat én elfogadom .... de szerintem Selena Gomez nálam.. de mondtam izlések és pofonok..
22/54 anonim válasza:
Mit rítok nm az volt a kérdés, kinek van nagyobb rajongótábora meg stb.. Szerintem csinosabb Selena pofija!
23/54 mxdobdmeg válasza:
én nem a bőrébe bújnék , hanem a lába köze :DD de selena százszór szebb , miley egy mű k*rva.....
24/54 anonim válasza:
mind2 ugyanolyan idegesítő celebpalánta, egyik helyében se lennék. de egyébként selena a szebbik.
27/54 Mr. Hide válasza:
én mindkettőt felpróbálnám ;)
29/54 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy Miley.. Selenának ronda fehér bőre van van, meg fekete boszorkány szemei!! Fújj.... Urálom azt a kis r****cot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!