Ki a szebb? Miley Cyrus vagy Selena Gomez? Ki bőrébe bújnátok bele szívesebben kinézetre?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:34
31/54 anonim válasza:
Mileyébe bújj bele ink hogy a világon legyen még egy ronda ember ;)
32/54 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nem értelek. Eddigi pontszámok:
Miley: . . . . . . . . . . 10 DB
Selena: . . . . . . . . . . . . . 13 DB
2011. aug. 14. 20:42
33/54 anonim válasza:
Haverjaimmal itt ülünk a gép előtt...és összesn 6-an vagyunk, és selenának +5, a kis ribizlinek meg csak 1 :D
34/54 anonim válasza:
Az utcsó válaszoló akit nem értesz az én vagyok. azt írtam hogy inkább mileyébe bújjon bele az emberiség hogy lehessen röhögni még egy rondán :P
35/54 A kérdező kommentje:
Jaaa... xD
2011. aug. 31. 10:54
37/54 anonim válasza:
Selenának malacszerű kisbabafeje van, és túl szentszerű, Mileyt sokkal jobban bírom.
19/L
39/54 anonim válasza:
40/54 DDD97 válasza:
Egyik rosszabb mint a másik... személy szerint mindkettőt utálom... Selena borzasztóan néz ki.. Miley meg mégrondább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!