Nem tudom te hogy nézhetsz ki,de ha szerinted Ke$ha kövér, akkor fordulj orvoshoz légy szíves.
Ke$hára pedig nem szoktak egy kiló alapozót pakolni, mert természetesen szép, nem műr*banc mint a többség. Elég nehéz feldolgozni az unalmas embereknek, ha valaki különleges...
Akkor csak úgy közölném, hogy ez kb fél éves kép, egy hónapja Ke$ha élőben fantasztikusan nézett ki. Gyönyörű és jó az alakja. Nem sovány, én ezt egy szóval sem mondtam, de nem is az a szép aki "sovány" ,te retardált.
Komolyan súlyos problémák vannak a fiatalok "szépérzékével". Ha Ke$hára azt mondod "kövér" ,akkor tényleg súlyos gondjaid vannak. Igencsak messze van a kövértől. Nem csak kövér és vékony emberek vannak a világon.
DE örülök, hogy te szupermodell vagy és gyönyörűséges, szóval ne ide irogass, hanem mutasd meg a világnak, hogy hogy néz ki egy "szép nő".
Ke$ha kövér? Akkor jó, valószínűleg nekem nincs szemem:D
Ez a csaj nem mű és rettentő szerény, és tudod ezt többre tudom értékelni, mint a megcsinált sztárocskákat. A szeplőkkel meg nem értem mi bajod, talán egy szeplős csaj nem lehet szép?
Téged nem foglak véleményezni.
Kat Deluna szerintem ocsmány. És mellesleg kétszer akkora mint Ke$ha, és még ő sem kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!