Mit szóltok Kesha-hoz?
Figyelt kérdés
Az még OK, hogy a feje ilyen csúnya, de a bojler szerű teste már tényleg iszonyat. Örülök, hogy én nem vagyok ilyen. :)
2011. márc. 17. 19:57
1/5 anonim válasza:
Semmit. Ő is csak ember. Vagyis 'tökéletlen'.Az más kérdés,hogy photoshopolva jobban néz ki, de ugye senki nem várja el,hogy mindenki ú gy nézzen ki, mint aki most lépett ki a divatmagazinokból. A sztárok is emberek.
2/5 anonim válasza:
Én azt utálom,hogy megint egy olyat tesznek sztárrá, akinek semmi hangja nincs. Még egy igazi énekhangot nem produkált,mindegyik számában van torzítás.
3/5 anonim válasza:
A fürdőruha szörnyen előnytelen, de kit érdekel? Ő sem tökéletes, mért kell ezen csodálkozni?
ma 20:03- Lehetséges hogy nem a legjobb hanggal rendelkező énekesnő, viszont ilyen dalai, mint neki nem mindenkinek vannak;)
4/5 anonim válasza:
ő sem tökéletes ez igaz, de viszont ügyelhetett volna rá h ne ilyen fürdőruhát vegyen fel, főleg h tudja hogy a fotósok folyamatosan követik :/ de am irta itt vki h rossz hangja van meg stb, hát sztem egyáltalán nincs rossz hangja és a zenéi is nagyon jók, és az még tiszteletreméltóbb benne h maga írja a számait:)
5/5 anonim válasza:
amugy igenis van hangja,csak jobban szereti az autotone-t használni mert az fuun!
http://www.youtube.com/watch?v=_u29qK84uvI <hallgassátok meg ezt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!