Örültök annak, hogy Kesha jön a Kapcsolat koncertre?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:49
4/17 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon örülök:) És természetesen ott is leszek!
6/17 anonim válasza:
Örülök, de sajnos nem tudok elmenni. Nagy a távolság.
7/17 anonim válasza:
Nem hoz lázba, ki se megyek. Ezt a csaj utálom, az előtte lévő x-faktorosokat, megasztárosokat vagy tudom is én már melyik szupi műsorból származókat szintén nem szeretem. :D
Pink jobban tetszett, bár azért Rod Stewart... xD
De hátha jövőre lesz valami fogamra valóbb is. :D
Nektek azért jó szórakozást.
8/17 anonim válasza:
Régebben volt Sting, szinte az volt az egyetlen normális. Bár az még a szebb időkben volt, amikor a normálisabb zenéket szerették az emberek.
9/17 anonim válasza:
Nem érdekel nagyon!Én se mennék ha nem mennének a csillagszületikesek.Pontosabban Szabó Ádám(L)!!!
10/17 anonim válasza:
Elég bátor dolog kimondani, hogy mi a normális zene és mi nem:) Egy kérdés... Hány Ke$ha számot hallottál? Mennyinek érted a mondanivalóját? Akár én is mondhatnám az általad kedvelt zenére, hogy sz*r, semmitmondó stb.
De nem teszem, mert van annyi eszem, hogy nem hordom le más ízlését...
Ennyit arról, hogy intelligencia kérdése ki milyen zenét hallgat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!