Örültök annak, hogy Kesha jön a Kapcsolat koncertre?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:49
11/17 anonim válasza:
Egy számába belehallgattam, de rohadt ótvar szerintem. Tini ribancoknak, meg gay partiarcoknak való kb. Sting meg kesha között meg van pár fényév különbség szerintem.
12/17 anonim válasza:
Erről beszélek drága:)
Örülök, hogy 1 számát hallottad, és ilyen véleményt tudsz alkotni..-.-"
13/17 anonim válasza:
abból az 1 számból is kb 5 másodpercet...mert annyira retek volt és annyira ontotta a szutykot
14/17 anonim válasza:
nem tudom miért gondolod magad "f*szagyereknek", azért mert te olyan zenét hallgatsz, ami hetero nagyfiúknak való...:D szerintem kicsit szánalmas, hogy azzal próbálsz nagy lenni, hogy ezt hangoztatod! Nincs ezzel gond, a te dolgod-.-"
16/17 Glambert^^ válasza:
Már bocsi,de Ke$ha egy sz*r...a nagy haverjának,Adam Lambert-nek kéne jönnie!Miatta képes lennék az ország végéről is felutazni,mert ugye Sárospatak azért jó messze van onnan!:P
17/17 anonim válasza:
tegnapelőtt 21:18 cica magam is Glambert vagyok, de nem gondolod, hogy kicsit sok, hogy kb. még a Politika témakörben is felhozod Adam nevét? Ne csodálkozzunk, hogy az emberek agyára megy, és lesz*rozzák anélkül, hogy tudnák ki is ő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!