Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki az a híresség aki szerinted...

Ki az a híresség aki szerinted jó példakép lehet a fiatalok számára?

Figyelt kérdés
Lehet magyar/ külföldi, énekes, színész, író (aki még él),aki szerinted példaértékűt alkot ,akár a művészetével ,akár a viselkedésével.
2011. jún. 20. 14:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Slash:

oké, hogy fiatalon alkoholista/drogos állat volt, de a gyerekei születésekor képes volt abbahagyni. saját magától leállt a szerről, és tökéletesen van. az, amit csinál meg egyszerűen hihetetlen.

Ian somerhalder/Kellan lutz:

most lehet itt izélni, hogy vámpírsorozat mániás idióta vagyok, de twitterjüket nézegetve rengeteget jótékonykodik mind a kettő, környezetvédelem ,állatvédelem témában, stb tudatosan építik a karrierjüket, szerintem rendben van mind a kettő.

Natalie Portman:

gyönyörű, tehetséges, intelligens. Merem állítani, hogy a Hollywoodi "celebtársadalom" egyik legértelmesebb embere. Rengeteget jótékonykodik, és nagyon jó humora van.

2011. júl. 6. 19:55
 32/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. júl. 7. 11:16
 33/37 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-27 22:48

én úgy tudtam hogy már kiszállt 2004ben! Amúgy tökre jó hogy másokis vannak akiknek Gwen péLdakép :)

2011. júl. 8. 16:05
 34/37 anonim ***** válasza:
Chris Martin a Coldplay énekese.Nem dohányzik,nem alkoholizál,vegetáriánus és rengeteg alapítványnak adományoz:) és nem mellesleg nagyon jó számai vannak
2011. okt. 12. 19:23
 35/37 anonim ***** válasza:

Demi Lovato, mert jó úton halad a teljes boldogság és gyógyulás felé, pedig betegségekkel küszködött...ezt nem fejtem ki bővebben, láttam, már írtátok...

J.K.Rowling, ő is a semmiből lett az első dollármilliárdos író...

Johnny Depp, szintén nehezen jutott el oda, ahol most van...

Evanna Lynch :):)

2012. máj. 21. 20:39
 36/37 Roland1.9 válasza:

Sia Kate Isobelle Furler-"Sia"

Énekes,dalszövegíró

Hullámvölgyes élete van,meghaltak a barátai,és még a szerelme is..Nyiltan felválallta,hogy a nemiéletben "rugalmas", (mind a két nemhez vonzódik..)6 évig ivott,és droghoz is nyúlt..Aztán bejelentette visszavonulását,és az öngyilkoságot fontolgatta..2014-ben bomba ként robantt be új stílusával,és a máig sikeres számával a " Chandellirel":D De sajnos 2016 nyarán elvállt..Máig topplistán szerepelnek az általla szerzett számok.:)Tanulság:Lehetsz "mélyponton" az életben,de mindig van remény..:)/remélem leesett a tanulság../

2017. szept. 16. 20:35
 37/37 Roland1.9 válasza:
#36-os vagyok.Mellesleg nagyon szívénviseli a kutyák sorsát,és menhelyeket támogat,és jó sok kutyája van..:)Na és nagyon életvidám,és humoros;)
2017. szept. 16. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!