Ki az a híresség aki szerinted jó példakép lehet a fiatalok számára?
Slash:
oké, hogy fiatalon alkoholista/drogos állat volt, de a gyerekei születésekor képes volt abbahagyni. saját magától leállt a szerről, és tökéletesen van. az, amit csinál meg egyszerűen hihetetlen.
Ian somerhalder/Kellan lutz:
most lehet itt izélni, hogy vámpírsorozat mániás idióta vagyok, de twitterjüket nézegetve rengeteget jótékonykodik mind a kettő, környezetvédelem ,állatvédelem témában, stb tudatosan építik a karrierjüket, szerintem rendben van mind a kettő.
Natalie Portman:
gyönyörű, tehetséges, intelligens. Merem állítani, hogy a Hollywoodi "celebtársadalom" egyik legértelmesebb embere. Rengeteget jótékonykodik, és nagyon jó humora van.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-27 22:48
én úgy tudtam hogy már kiszállt 2004ben! Amúgy tökre jó hogy másokis vannak akiknek Gwen péLdakép :)
Demi Lovato, mert jó úton halad a teljes boldogság és gyógyulás felé, pedig betegségekkel küszködött...ezt nem fejtem ki bővebben, láttam, már írtátok...
J.K.Rowling, ő is a semmiből lett az első dollármilliárdos író...
Johnny Depp, szintén nehezen jutott el oda, ahol most van...
Evanna Lynch :):)
Sia Kate Isobelle Furler-"Sia"
Énekes,dalszövegíró
Hullámvölgyes élete van,meghaltak a barátai,és még a szerelme is..Nyiltan felválallta,hogy a nemiéletben "rugalmas", (mind a két nemhez vonzódik..)6 évig ivott,és droghoz is nyúlt..Aztán bejelentette visszavonulását,és az öngyilkoságot fontolgatta..2014-ben bomba ként robantt be új stílusával,és a máig sikeres számával a " Chandellirel":D De sajnos 2016 nyarán elvállt..Máig topplistán szerepelnek az általla szerzett számok.:)Tanulság:Lehetsz "mélyponton" az életben,de mindig van remény..:)/remélem leesett a tanulság../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!