Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki az a híresség aki szerinted...

Ki az a híresség aki szerinted jó példakép lehet a fiatalok számára?

Figyelt kérdés
Lehet magyar/ külföldi, énekes, színész, író (aki még él),aki szerinted példaértékűt alkot ,akár a művészetével ,akár a viselkedésével.
2011. jún. 20. 14:12
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
81%
Jézus Krisztus, Dalai Láma
2011. jún. 20. 14:19
 2/37 anonim ***** válasza:
94%
Chester Bennington.Valami borzasztó,hogy milyen gyerekkora volt,nem csoda,hogy drogokhoz nyúlt..De ő a saját akaratából rendbe hozta az életét,most pedig családapa,és a Linkin Park énekese,aki rengeteget jótékonykodik:D
2011. jún. 20. 14:20
 3/37 anonim ***** válasza:
76%

Adam Lambert! Talán elsőre azt mondanátok, hogy mit művel a színpadon és ez nem jó példa a fiatalok számára, de ez csak a show, ha figyelemmel kísérjük tudhatjuk, hogy egy csodálatos ember! Arra biztat, hogy légy önmagad, toleranciára buzdít, adakozik stb.

Figyel a rajongóira, nem szállt el magától! Szerintem igenis fel lehet rá nézni!

2011. jún. 20. 15:31
 4/37 anonim ***** válasza:
85%

A Green Day!!!! :D

A semmiből küzdötték fel magukat oda, ahol most tartanak. Ha nem ment a szekér, akkor is kitartottak az álmaik mellett, nincsenek elszállva maguktól és a dalszövegeikben próbálják felnyitni a fiatalok szemeit arra, hogy gondolkodjanak. Az American Idiot lemez politikai hangvételű és keményen odamondják a magukét a politikusoknak.Van egyéniségük és egyáltalán nem szálltak el, nem isznak, nem drogoznak, mindegyikük párkapcsolatban él. Én őket mondanám példaképnek, mert kimondják a véleményüket és nem nyálas témákról énekelnek.

2011. jún. 20. 17:47
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Kovács Ákos.
2011. jún. 21. 15:28
 6/37 anonim ***** válasza:
61%
Demi Lovato* őt én nagyon szeretem és felnézek rá.
2011. jún. 21. 17:20
 7/37 anonim ***** válasza:
65%
bocs,utolsó komentelő,de ő nem nagyon lenne jó,mert a szakítása után elkezdte magát vagdosni,drogozott,cicitvillantott,szanatóriumba került..,
2011. jún. 21. 18:02
 8/37 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Nyilván mindannyiunkat más inspirál. Demi-t is tekintheti valaki példaképnek,talán pont azért mert talpra tudott állni.

Én úgy gondolom,hogy az,hogy milyen példakép lehet valaki,nem azt jelenti,hogy tökéletesnek kell lennie,hiszen ilyen nem létezik. Hibázhat,ahogy minden ember,de nem mindegy hogy kezeli ezeket.

Én Adam Lambert-öt tartom személyes példaképemnek és J.K. Rowling-ot,és úgy gondolom ,hogy ők ketten alkalmasak arra hogy felnézhessünk rájuk.

De jókat írtatok ti is,és egyet is értek ezekkel is.

Még azért várok további válaszokat,csak indokoljatok,kérlek!:)

2011. jún. 21. 18:20
 9/37 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy sokan le fognak pontozni, és hülyének fognak nézni amiatt, hogy Fenyő Iván nevét írom. Igazából eddig én sem szerettem. Egy beképzelt, nagyképű, öntelt, bunkó férfinak hittem, aki sokkal de sokkal többet képzel magáról, mint amennyi. Aztán olvastam és hallottam róla ilyen-olyan híreket, miszerint megváltozott, teljesen más, jobb, tudatosabb életet él, felhagyott a féktelen szórakozással, az élvezetek hajszolásával. Nem gondoltam, hogy egyszer még képes leszek felnézni rá, de most úgy érzem, hogy nagyon jó példa lehet a fiataloknak, hogy a féktelen bulizás, a beképzeltség, önteltség nem vezetnek sehová, csak az igaz, tiszta szeretet, a megértés és a szerénység. És látom, hallom, hogy Iván komolyan mondja és gonolja amit mond! Ha nem haragszotok, belinkelnék egy cikket, amelyben jobban le van írva, amit itt elmondtam:

[link]

(Ezt a cikket ajánlom mindenkinek, de főként azoknak, akik eddig olyan, vagy hasonló véleménnyel vannak Ivánról, mint én voltam.)

2011. jún. 21. 19:52
 10/37 anonim ***** válasza:
73%

Én írtam Demit. és mielőtt ilyet írnál hogy egy szakítás miatt kezdte a dolgokat magával inkább nézz utána kicsit.

már kiskorától kezdve bántották ezért volt minden de mind1.

én mindenhogyan szeretem és ahogy a kérdező írta példaértékű az is ahogyan felépült.

2011. jún. 21. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!