Ki az a híresség aki szerinted jó példakép lehet a fiatalok számára?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:14
VOLT??? Dehogy volt, még most is az! Készül az új lemez, ha minden igaz akkor szeptemberben ki is adják az új No Doubt albumot.
Egyébként én is támogatom a No Doubt/Gwen Stefani 'tábort' mert úgy gondolom, hogy a Green Dayhez hasonlóan ők is a nulláról indultak egyfajta garázsbandaként, nem tömegszenek a tömegzenére, hanem saját stílust képviselnek még akkor is, ha ezzel nem mozgatják meg az egész világot.
Gwen egyébként nekem azért példaképem, mert a bandán és a zenélésen kívül saját divatcéget is képes irányítani, és mindemellett foglalkozik a gyerekeivel, nem úgy mint más sztárok, akik megszülni meg tudták a gyerekeket, de a bébicsősz jobban ismeri őket, mint ők maguk. Emellett Gwen úgy hiszem megvalósította az álmait mindenféle protekció nélkül, ami arra buzdít, hogy ha neki sikerült, akárki másnak miért ne sikerülhetne?
És támogatom az Adam Lambert tábort is - igaz, hogy színpadon egy 'állat' a pasi, de jó, hogy felvállalja magát, és eszméletlen hangja is van. Egyéniség, és nem fél bevallani a másságait, vagy a hibáit, ami tiszteletre méltó.
Chester Bennington :D
imádom a hangját,és azt is hogy milyen segítőkész meg minden :))
Avril Lavigne :P
az ő hangja is jó és jó példája annak hogy attól még hogy valaki híres,még nem kell naponta címlapon szerepelnie az újabbnál újabb szexbotrányaival
legalábbis én így gondolom. :DD
13L
GREEN DAY
Csak az álmaik éltették őket, rendesen nevelik a gyerekeiket, semmi drog, pia, botrány és közel a 40-hez sem tűntek el a süllyesztőben. Ők végképp nem a szépségük miatt lettek híresek, ne bántásból, én is hatalmas rajongó vagyok:D
Gyönyörű, értelmes szövegeik vannak, elgondolkodtató. Ők nyitották fel a szemem a "Bíborborjú" szerű izékből, az ő hatásukra lettem igazán az, aki vagyok. Már nem érdekel, hogy megnéznek az utcán, hogy a szomszéd néni minden hülyeséget terjeszt rólam, koncentrálok arra, amik számomra fontosak - zene, rajz, suli, család, egyéb szerettek - és élem a magam kis életét a hasonló gondolkodású emberekkel.
Ők azok, akikre felnézhetek, nincs már tojáshéj a seggükön, tudnak vadulni, de tudják mikor kell komoly, érett felnőtt módjára viselkedni. Sok embert ismerek, akiket megihlettek az albumaik, a szövegeik. Egyszerűen leírhatatlan az a csodálat, amit az ember érezhet.
http://www.youtube.com/watch?v=FvnI7KhtLTE , ha ismered a szöveget, te sem kapsz levegőt, mikor ezt a felvételt hallgatod, nézed, esetleg vele együtt játszod a dalt.
Bocsi a rizsáért, de ők a példaképeim, leírhatatlan.:)
13L
Jaj nagyon jókat írtatok,nagyon köszönöm. Mindenki olyan jó érveket hoz,egyetértek az összessel.
Utolsó,teljesen értem mire gondolsz,amikor azt írod miattuk vagy az aki. Nálam itt is a hangsúly,és ugyanígy vagyok Adam-mel. Számomra nem csak egy jóképű pasi,hanem inspirál az egész lénye,és arra tanított ,hogy merjek önmagam lenni és ne törődjek a rosszindulatú emberekkel. Love is Louder :)
És köszönöm ,hogy komolyan vettétek a kérdésem,és nem írt senki baromságot,mert tényleg érdekelt. Persze még kíváncsi vagyok továbbiakra is.
23:24-es vagyok:
When it's time to live and let die..:)
Új korszakot nyitottak az életemben
Igen,én nem hittem volna hogy egy énekes,vagy egy zene ennyire meg tud változtatni. Teljesen más ember lettem és ezért örökre hálás leszek neki és tisztelem őt emiatt.
És ezért értem hogy mire gondol aki hasonló dolgokat mond mint én ,még ha más énekesről van is szó. :)
télleg kihagytam pl a Three Days Grace-t :))
meg lehetne még pl az Avenged ... és Demi Lovato is :D
aaajjj még egy csomót tudnék sorolni >.< :Đ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!