Ki az a híresség aki szerinted jó példakép lehet a fiatalok számára?
Én vagyok, aki Fenyő Ivánt írta.
Kifelejtettem a legfontosabbat, akit az első válaszoló is írt: Jézus Krisztus.
Az eddig leírtak közül én példaképnek tartom Adam Lambertet és Demi Lovatot. Adam felvállalta hogy homoszexuális (azt hiszem pont az American Idiol közepén kerültek nyilvánosságra az ilyen jellegű képek róla), vállalva a következményét, hogy elítélik, nem szavaznak rá, és kiesik. Arra biztatja az embereket, a rajongóit, hogy ők se bújjanak maszkok mögé, igen is legyenek büszkék arra, akik.
Demi Lovatonak nehéz volt a gyerekkora, utálták a suliban, megfenyegették hogy megölik, anit-Demi klubbokat alapítottak. Aztán voltak a drog, testképzavar problémái, ott volt a szakítás Joe Jonasszal, vagdosta az ereit. És sikerült ezeken túllépnie, felállt a földről, és ezért nagyon becsülöm, és nekem is volt nem rég egy rossz időszakom, és ő volt aki példaként állt előttem. Hiszen, ha neki is sikerült, nekem is sikerülhet!
Bizonyos szempontból Nick Jonas is példaértékű. Ő ugye cukorbeteg, és tapasztalatból tudom, hogy milyen nehéz ezzel együtt élni, ráadásul ott vannak a fellépései, ahol aztán pörögni kell, a maximumot nyújtani, és rohadtul idegesítő, ha ezt nem tudod megtenni, mert a vércukrod éppen leesett, vagy túl magas. A Little bit longer című dalával rengeteg embernek adott reményt, és bíztatást, hogy küzdjenek tovább, és ne adják fel. Sokat tesz a cukorbeteg gyerekekért -akiket a diabétesz miatt megkülönböztetnek, hozzájuk személyesen is elmegy-, és van egy alapítványa ahova a zenekar minden bevételének egy részét átutalják. Illetve a Bayer-er közösen piacra dobtak egy nyakláncot, amit ha megvásárolsz azzal támogatod a cukorbetegeket.
20:50 Semmi gond. :)
tegnap 22:54 köszönöm,ez egy nagyon korrekt válasz volt! ÉS egyet is értek!:)
nos,én inkább a rocksztárokat mondanám(pl.: Greenday-el,és Chesterrel tökéletesen egyetértek)
A disney hercegnőket nem szeretem(Demi,Joe),szal ahhoz inkább nem fűznék semmit,mert nem nagyon bírom az ilyen tinilányok kedvenceit.am 13/L vagyok,de "más mint a többiek",vagyis élek-halok az AC/DC-ért,LinkinParkért..stb:DAdammel semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!