Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki az a híresség aki szerinted...

Ki az a híresség aki szerinted jó példakép lehet a fiatalok számára?

Figyelt kérdés
Lehet magyar/ külföldi, énekes, színész, író (aki még él),aki szerinted példaértékűt alkot ,akár a művészetével ,akár a viselkedésével.
2011. jún. 20. 14:12
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki Fenyő Ivánt írta.

Kifelejtettem a legfontosabbat, akit az első válaszoló is írt: Jézus Krisztus.

2011. jún. 21. 20:39
 12/37 A kérdező kommentje:
Hm én megértem ,hogy Jézus Krisztust írjátok,de írtam ,hogy ma élő ember legyen,ha nem nagy kérés. :)
2011. jún. 22. 11:43
 13/37 Glambert^^ ***** válasza:
100%
Ha még Michael Jackson élne,én őt mondanám meg Adam Lambert-öt.Mindketten csodálatosak (voltak),maradandót alkottak,felnézhetünk rájuk,mert habár a színpadon mindketten nagyon durván mások (voltak),az életben ők jófejek,csodálatosak,jószívűek és segítőkészek (voltak)!
2011. jún. 22. 15:14
 14/37 anonim ***** válasza:
Ja, elnézést kérek! (Én voltam az egyik, aki Jézus Krisztust írta.) Nem is figyeltem igazából... :)
2011. jún. 22. 20:50
 15/37 anonim ***** válasza:

Az eddig leírtak közül én példaképnek tartom Adam Lambertet és Demi Lovatot. Adam felvállalta hogy homoszexuális (azt hiszem pont az American Idiol közepén kerültek nyilvánosságra az ilyen jellegű képek róla), vállalva a következményét, hogy elítélik, nem szavaznak rá, és kiesik. Arra biztatja az embereket, a rajongóit, hogy ők se bújjanak maszkok mögé, igen is legyenek büszkék arra, akik.

Demi Lovatonak nehéz volt a gyerekkora, utálták a suliban, megfenyegették hogy megölik, anit-Demi klubbokat alapítottak. Aztán voltak a drog, testképzavar problémái, ott volt a szakítás Joe Jonasszal, vagdosta az ereit. És sikerült ezeken túllépnie, felállt a földről, és ezért nagyon becsülöm, és nekem is volt nem rég egy rossz időszakom, és ő volt aki példaként állt előttem. Hiszen, ha neki is sikerült, nekem is sikerülhet!

Bizonyos szempontból Nick Jonas is példaértékű. Ő ugye cukorbeteg, és tapasztalatból tudom, hogy milyen nehéz ezzel együtt élni, ráadásul ott vannak a fellépései, ahol aztán pörögni kell, a maximumot nyújtani, és rohadtul idegesítő, ha ezt nem tudod megtenni, mert a vércukrod éppen leesett, vagy túl magas. A Little bit longer című dalával rengeteg embernek adott reményt, és bíztatást, hogy küzdjenek tovább, és ne adják fel. Sokat tesz a cukorbeteg gyerekekért -akiket a diabétesz miatt megkülönböztetnek, hozzájuk személyesen is elmegy-, és van egy alapítványa ahova a zenekar minden bevételének egy részét átutalják. Illetve a Bayer-er közösen piacra dobtak egy nyakláncot, amit ha megvásárolsz azzal támogatod a cukorbetegeket.

2011. jún. 23. 22:54
 16/37 A kérdező kommentje:

20:50 Semmi gond. :)

tegnap 22:54 köszönöm,ez egy nagyon korrekt válasz volt! ÉS egyet is értek!:)

2011. jún. 24. 10:02
 17/37 Glambert^^ ***** válasza:
22:54 = Bocsi,Adamről akkor derültek ki a képek,mikor még egészen az elején volt az Idol...legalább is azt olvastam egy interjújában :P Bár egyik helyre az volt írva,hogy a végén derültek ki,Adam azt mondta,az elején...De akkor vmit kitalált,asszem,hogy leplezze
2011. jún. 24. 21:23
 18/37 A kérdező kommentje:
ma 21:23 Bocsi ,de nem tudom ,hol olvastad ,de ez h*lyeség. A verseny közepén találta meg az énektanár a képeket,és azt javasolták Adamnek hogy ne beszéljen a verseny végéig a dologról. A finálé után jött ki a RS interjú,amiben színt vallott.
2011. jún. 24. 21:33
 19/37 anonim ***** válasza:

nos,én inkább a rocksztárokat mondanám(pl.: Greenday-el,és Chesterrel tökéletesen egyetértek)

A disney hercegnőket nem szeretem(Demi,Joe),szal ahhoz inkább nem fűznék semmit,mert nem nagyon bírom az ilyen tinilányok kedvenceit.am 13/L vagyok,de "más mint a többiek",vagyis élek-halok az AC/DC-ért,LinkinParkért..stb:DAdammel semmi bajom.

2011. jún. 25. 11:24
 20/37 anonim ***** válasza:
Gwen Stefani, a No Doubt volt énekesnője. A saját stílusát mutatja, igazi anyuka, nem mint a sztárok akik összevissza beadogatják bébicsősznek meg minden.
2011. jún. 27. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!