talán azért nem szeretik sokan,mert ha az apuci nem lett volna ismert színész,a kislánya sem lenne sehol. amúgy meg beszédhibás is,de sunáznám
2010. jan. 27. 23:18
42/52 anonim válasza:
Borzalmas, hogy 16 évesen plasztikáztatta a száját és a fogait! Most 17 éves de kinéz 20-22-nek. Később mi lesz? Ugyan olyan r.banc lesz, mint a Brintey.
Mekkora lehúzás, üzlet, hogy mindenen ő van... radír, póló, pizsama, táska stb.
2010. jan. 29. 07:56
43/52 anonim válasza:
a válasz egyszerű: irigyek, mert Mileynak valóra vált az álma.
2010. márc. 21. 22:43
44/52 anonim válasza:
Hát igen, azért mert irigyek. (hiába mondják azt, hogy nem azért)
Azt meg honnan a fenéből tudjátok, hogy beképzelt p!csa? Amúgy meg ha az is, ő legalább letett valamit az asztalra. Majd ha ti is megcsináljátok azt, amit ő, akkor pofázzatok.
2010. jún. 21. 19:29
45/52 anonim válasza:
Mit tett le az asztalra? Azt hogy apuci bevitte a szar médiába, tinisztárt csinált belőle és ribancnak tanítja a 10-14 éves lányokat ahogy az amerikai média nagyjából 10 éve teszi? Ez aztán valami! Bravó Mrs.Cyrus!
2010. jún. 22. 13:31
46/52 anonim válasza:
Ms. Cyrus, nem Mrs...
2010. jún. 22. 19:58
47/52 anonim válasza:
Mert a kisugárzása egoista és ribancos. Azért látom így mert a média ezt sugalja,de ő tesz is érte. Amúgy kedvelem mert tehetséges énekes, csak lázad. Nyílván a legtöbb mai fiatal is hozzá hasonló lenne, van pénze hírneve ami a mai világban elég.
2010. jún. 28. 22:59
48/52 anonim válasza:
Elég már a fanatikus kis 10-11 éves kiscsajokból....
Mostohatesóm(11 éves kiscsaj) bazz miley-ról meg selena-ról vannak képei a gépén...és mit ér velük? xD
A kép neve "Selly és Miley :)"
Arra masztiznak a kiscsajok v nem toom
Tiszta sz*r a csaj...a hangja egyenlő a retekkel...az apja tehetséges...emiatt Miley szerepelhet...a nulla egész nulla tehetségével..am...ügyes voltál h azt írtad mrs.Cyrus xD
az azt jelenti h férjes....ezzel is bizonyítottad h egy konformista 10 éves kis hugyos vagy! Úgysem lesztek híresek.....a k*rva Disney agymosást csinált öcsém...14/f
2010. aug. 26. 23:07
49/52 anonim válasza:
én imádom
2010. dec. 7. 16:17
50/52 anonim válasza:
Régen nagyon szerettem, de most ezek a sorozatos botrányai miatt már nem szerettem annyira, de a Cant be tamed, meg a who owns my heart című dala nálam kiütötte a biztosítékot. Egy oldalon Cant be tamed száma után, azt mondta h szeretne visszaváltozni a régi Mileyvá, de aztán jött a WOMH és akor rájöttem h ő is olyan lett mint a többi beképzelt celeb, úgyhogy ha a nevét említik, nem az a mosolygós lány jut az eszembe, hanem a mostani beképzelt ribi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!