Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A zenészek szeretik a saját...

A zenészek szeretik a saját számaikat?

Figyelt kérdés
szal szokták őket hallgatni mint ahogy mi mondjuk mp4-ről vagy mp3-ról? vagy ilyesmi? vagy nincs bennük ennyi "egoizmus"?
2011. jan. 20. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem egoizmus, legalábbis saját tapasztalatom szerint.

Bár nem a "klasszikus" zenész vagyok, hanem egy együttes tagja, de nekem egész másképp szól a zenekaron belül, mint utólag visszahallgatva. Én előadás közben nagyon kritikus vagyok, a legapróbb hibát is katasztrófának élem meg, azt visszahallgatva meg az "elefántnyinak" tűnő hiba sem észlelhető. Nekem "sokkal jobban tetszik" utólag visszahallgatva minden egyes zenemű, mint előadás közben.

2011. jan. 20. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:
hát én nem klasszikus zenére gondoltam hanem minden kategóriákból, és tudom hogy nem egoizmus azért tettem idéző jelbe. :) de mondjuk mivan egy egyszerű szóló énekessel? mint például Lady Gaga? vagy esetleg Madonna? ők vajon szokták hallgatni a saját számaikat?
2011. jan. 20. 22:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szeretik hááát.:D Én Adam Lambert-ről tudom ,hogy szokta,de szerintem ezzel mindegyik énekes így van. Tisztára szoktak örülni neki ha meghallják a zenéjüket a rádióban meg ilyenek. DE persze nekik is ugyanúgy vannak kedvenc előadóik,akiknek a számait hallgatják.
2011. jan. 21. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván már unják, annyiszor elő kellett adniuk.
2011. febr. 7. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!