A zenészek szeretik a saját számaikat?
Figyelt kérdés
szal szokták őket hallgatni mint ahogy mi mondjuk mp4-ről vagy mp3-ról? vagy ilyesmi? vagy nincs bennük ennyi "egoizmus"?2011. jan. 20. 22:05
1/4 anonim válasza:
Ez nem egoizmus, legalábbis saját tapasztalatom szerint.
Bár nem a "klasszikus" zenész vagyok, hanem egy együttes tagja, de nekem egész másképp szól a zenekaron belül, mint utólag visszahallgatva. Én előadás közben nagyon kritikus vagyok, a legapróbb hibát is katasztrófának élem meg, azt visszahallgatva meg az "elefántnyinak" tűnő hiba sem észlelhető. Nekem "sokkal jobban tetszik" utólag visszahallgatva minden egyes zenemű, mint előadás közben.
2/4 A kérdező kommentje:
hát én nem klasszikus zenére gondoltam hanem minden kategóriákból, és tudom hogy nem egoizmus azért tettem idéző jelbe. :) de mondjuk mivan egy egyszerű szóló énekessel? mint például Lady Gaga? vagy esetleg Madonna? ők vajon szokták hallgatni a saját számaikat?
2011. jan. 20. 22:26
3/4 anonim válasza:
Szeretik hááát.:D Én Adam Lambert-ről tudom ,hogy szokta,de szerintem ezzel mindegyik énekes így van. Tisztára szoktak örülni neki ha meghallják a zenéjüket a rádióban meg ilyenek. DE persze nekik is ugyanúgy vannak kedvenc előadóik,akiknek a számait hallgatják.
4/4 anonim válasza:
Nyilván már unják, annyiszor elő kellett adniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!