Miért nem szeretik sokan Miley Cyrust?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 18:13
32/52 anonim válasza:
a fiml unalmas de a sorozat SZUPER és vicces.
tök jó dalokat énekel és ő a kedvenc énekesnőm
33/52 anonim válasza:
Ha vki azt kérdezi írja be a googl-ba hogy Miley Cyrus és a minden ami Miley-nál nézze meg a híreket.sztem meg lesz róla a váleményem. Ja és bocsika sztem se tud énekelni se színészkedni se.Egy nagy SZ@R,Ennyi
34/52 anonim válasza:
35/52 anonim válasza:
hÉHé miért lenne beképzelt?? ha ? nem mondott semmi olyat xD sztem csak féltékenekk v nem toom xd b nem szeretik.. xD
/én pl szeretemm/
36/52 anonim válasza:
Ki a faszom az a Miley Cyrus? Öregszünk már gyerekek...
37/52 anonim válasza:
Sztem egy beképzelt rib*nc azt hiszi körülötte forog a világ
38/52 anonim válasza:
A gyerekek ill. a tinik be vannak hülyülve, felnőttként látjuk, hogy milyen beképzelt csaj. A pletykákat olvasva, nem lenne csoda, hasonló fiatal sztárok útjára tévedne.
39/52 anonim válasza:
Mert mán uncsi hogy mindenen ő van rajta!Pl.cipő,öv,táska,ruhák,napszemüveg,sapka,chips.-.-"
40/52 anonim válasza:
előző kommentelő vok.
Ja és én is utálom ezt a hülye p*csát.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!