Miért nem szeretik sokan Miley Cyrust?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 18:13
21/52 anonim válasza:
Ja, és színészkedni sem tud.
18.24-es voltam megint.
22/52 anonim válasza:
Nem 11 éves vagyok és mé ne oltogassalak ha ne hogy má te mond meg hogy mit csináljak jó
23/52 anonim válasza:
Szerintem azért, mert egoista, és nagyarcú. A lányom imádja, és én is láttam már a Hanna Montana c. sorozatban, kicsit túl játssza magát, de az apja is...
24/52 anonim válasza:
Én azért nem szeretem mert egyszerűen a látványától is rosszul vagyok! Ének tudása egyenlő a nullával jah és a mozgásáról meg ne is beszéljünk... Nem tehetséges apucinak van sok pénze aztán a lányából "tehetségest" akar varázsolni...
25/52 anonim válasza:
egy időben én sem nagyon csíptem, most is csak azért, mert jó számai vannak :) de magát Mileyt már kevésbé szeretem. elég sokat képzel magáról... :/
26/52 anonim válasza:
Korábban már hozzászóltam...
Megnéztem a mozifilmjét! Az egész nem szól semmiről! Szóval felesleges volt filmet csinálni egy sorozatból.
27/52 anonim válasza:
Nem tudom mi a bajotok vele, néha tényleg csinál hülyeségeket de a legtöbbet nagyon felfújják!! Tök normális szerintem.
28/52 anonim válasza:
Csak féltékenyek vagytok , szerintem szép és tehetséges is!
29/52 anonim válasza:
Attól, hogy bénák a filmjei meg a zenéi, szerintem jó a hangja és tud színészkedni.. Utálni én sem utálom, engem nem érdekel. Akinek nem tetszik, ne nézze!
30/52 anonim válasza:
Szerintem is szép és a hangja is jó.
Pl a The Climb-et imádom!
De a Hannah Montana-ban tényleg nem alakít túl jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!