Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok SP-ről?

Mit gondoltok SP-ről?

Figyelt kérdés
Én nem kedvelem.
2011. máj. 20. 22:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Ja értem. :D Így már minden világos. :) Csak tudod ,az interneten mindenki azt mond amit csak akar... Szóval ha nem haragszol ezzel nekem semmit sem bizonyítottál.. sőt ,őszintén szólva már kicsit unom ezt a "vitát". Pedig szeretek vitatkozni,tök jó ,mikor értelmes emberekkel vitatkozol valamin,úgy hogy mindenki érvel. De sajnos ,bárhogy "küzdök" nem sikerül kicsikarnom belőled egy érvet,vagy legalább egy ütős visszavágást... Sajnos nem tudlak komolyan venni azok után ,hogy egy mondatot nem írtál le normálisan. A hozzászólásaid közül csak azok maradtak meg ,hogy " meleg és AIDS-es" , "14 éves kislány vagy" , "gáz vagy" ... :D Szóval esélytelennek érzem ,hogy valaha értelmes választ kapok tőled,így már nem is reménykedem. :D
2011. máj. 21. 20:31
 32/38 anonim ***** válasza:
jó ha unod a vitát, akkor hagyjuk. ha nem vágok semmit, nem tudok érvelni/ értelmesen beszélni, akkor hogy lehetek első a toplistán az elektronikus eszközöknél? ezt nem kell bizonyítanom, mert te is megtudod nézni :D
2011. máj. 21. 20:35
 33/38 anonim ***** válasza:

Ah drágaság,annyira ... ah nem tudom már mit mondjak. :D már szinte aranyosnak találom amit csinálsz. :D Oké ,nagyon értesz az elektronikus eszközökhöz, rendben ,lehet hogy erősen fogalmazok olykor,lehet hogy nem minden esetben fogalmazol ennyire "egyszerűen" és lehet ,hogy jobban értesz az elektronikához ,mint ahhoz amikről én beszéltem neked.

Most jó így?:D

Ettől függetlenül magamat sem tartom ostobának,de úgy gondolom ,hogy nem is úgy írtam, így nem tudom miből szűrted le. Az pedig ,hogy itt 14 "éveseztél" ,gyerekes volt,akár elismered ,akár nem.

2011. máj. 21. 20:39
 34/38 anonim ***** válasza:
jó zárjuk rövidre szerintem :) nem ér annyit ez az "ember" akiről a kérdés szól, hogy veszekedjünk meg bántsuk egymást :D csak az zavart, hogy az én álláspontommal szemben érveltél
2011. máj. 21. 20:45
 35/38 A kérdező kommentje:
Na szóval mielött engem is félreértenétek én nem mondtam hogy b.zi de mindenképpen jó hallgatni ezeket a vicces kommenteket ezzel nem akarok semmilyen kommentelőnek ellenírni csak nem kedvelem.Egyébként minden ember máshogy érzí ezért nem szabad szítani a veszekedést és 81%-os megértettem mit írtál és az értelmét és igy utólag nézve van benne igazság na mind1 Aki akar írni róla valamit az még írjom pls
2011. máj. 21. 20:45
 36/38 anonim ***** válasza:

.asdfvb. Téma lezárva. Én ezt gondolom ,te azt. Egyikünk sem h*lye, maradjunk abban,csak másképp gondolkozunk. És valóban nem ér ennyit ez a gyerek.

Kérdező, örülök. :D ÉS én is értem ,amit írtál.

Akkor további szép estét nektek! :) O.o ---csak mert szeretitek :P

2011. máj. 21. 20:49
 37/38 anonim ***** válasza:
:D:D köszi, nekedis :)
2011. máj. 21. 20:52
 38/38 anonim ***** válasza:
Szerinted a "előadása" bu*is..számomra xD Mondjuk legtöbeknek más más a véleményük...
2011. júl. 19. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!