Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok SP-ről?

Mit gondoltok SP-ről?

Figyelt kérdés
Én nem kedvelem.
2011. máj. 20. 22:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
:D:D de amúgy most a lelkivilágom megnyugtatása végett hány éves vagy? most tényleg
2011. máj. 21. 15:08
 22/38 anonim ***** válasza:

81%-os egyetértek veled.

Nekem semmi problémám SP-vel,nem ismerem őt,nem hallgatom a zenéjét,és nem is b*zizom le.Ha mindenki ezt tenné,amit én,akkor béke lenne.Az én véleményem,hogy aki szereti,az szeresse,járjon el a koncertjére,vegye meg a CD-jét,akinek pedig nem tetszik,az ne kommentálja,és ne vele foglalkozzon,mert ezzel csak hirnevet csinál neki,ahogy már a 81%-os válaszoló bővebben leirta.Azzal,hogy a napiszaron,itt,és még sok más helyen szidjátok,b*zizzátok,ezzel reklámozzátok őt.Amúgy meg semmit sem értek el ezzel,mert szerintem nem sűrűn érdekli,hogy ki/mikor/hogyan beszél róla.Rajongói pedig vannak elegen,akik miatt még egy ideig fogtok róla hallani.

Bocsi a hibákért,siettem.

2011. máj. 21. 17:36
 23/38 anonim ***** válasza:

utálom.

14/L

2011. máj. 21. 18:59
 24/38 anonim ***** válasza:
18, csak hogy tudj aludni ma éjjel. :)
2011. máj. 21. 19:21
 25/38 anonim ***** válasza:
ma 17:36 köszönöm,végre valaki tudta értelmezni amit írtam :D
2011. máj. 21. 19:23
 26/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:21

úgy még gázabb :D

2011. máj. 21. 19:42
 27/38 anonim ***** válasza:

Lehet,viszont legalább én meg tudok fogalmazni értelmes mondatokat, érvelek a véleményem mellett, normális véleményem és értékrendem van, a "O.o" - meg kinövöm,de tetszik ,mert tudod gyakran, mikor így interneten keresztül találkozom ennyire ostoba emberekkel,mint te,sajnos annyira ledöbbenek ,hogy más nem is jut eszembe hirtelen.. :D Itt sem az első hozzászólásomba írtam,hanem hosszú válaszok után,mikor rájöttem ,hogy te sajnos nem vagy képes felfogni ezeket, reagáltam így. :)

Szóval akár vitatkozhatunk is azon ,hogy ki a gázabb,de sajnos te már az első hozzászólásoddal elástad magad. ;)

2011. máj. 21. 20:07
 28/38 anonim ***** válasza:
hát azért nemrossz, hogy így kijelentesz dolgokat. véglis azért lett 90%-os a magyar érettségim, mert nem tudok fogalmazni...
2011. máj. 21. 20:11
 29/38 anonim ***** válasza:

Úgy még gázabb. ;)

Ez esetben csak simán a kommunikációval vannak gondjaid. :D Vagy esetleg én nem figyeltem eléggé és te igazából nagyon értelmes mondatokat írtál,csak én nem vettem észre... Ez is lehet persze. :) De ha nem gond,akkor inkább az érdekel,amit most ide leírtál,és ahogy leírtad azt ,nem pedig azt hogy milyenek lettek az érettségi eredményeid, mert nem annyira tartozik ide. :D

2011. máj. 21. 20:20
 30/38 anonim ***** válasza:
Csak szimplán te nem tudsz olvasni és felfogni a dolgokat :D Az érettségi eredményt csak szemléltetésképp írtam ide, hogy ezt bizonyítsam.
2011. máj. 21. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!