Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok SP-ről?

Mit gondoltok SP-ről?

Figyelt kérdés
Én nem kedvelem.
2011. máj. 20. 22:42
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Én mondjuk abban nem értek egyet hogy feltudja ez miatt tartani a karrierrjét mert ott van az a sok hülye lány aki például kedveli Justin Biebert vagy pont SP-t és ezek mennek el általában a koncertekre nem azért írtam hogy most veszekedjenek velem csak én így gondolom.Egyébként fiú vagyok én is!
2011. máj. 21. 09:46
 12/38 anonim ***** válasza:

Én értem,és igazad van,de hidd el hogy a tinisunákon kívül sokat profitál SP (ahogy Justin Bieber is és a többi hasonló) a negatívumokból is. A tinik nem "költenek" úgymond SP-re,az ingyenes pláza-haknikból meg nem élne meg.

És én azt is értem ,hogy nem szeretitek,én sem szeretem,de azt azért el kell ismernie annak ,akinek csak egy kis esze is van,hogy nem az határoz meg egy embert hogy meleg ,vagy nem nem tudom én micsoda... Amúgy meg senkinek SEMMI köze ehhez... A legostobább válasz erre a kérdésre az lehet hogy "meleg meg AIDS-es"... Egyszerűen undorító az ilyen ember.

É tudod, igen SP gyakran irritáló, nem értek egyet azzal hogy ennyire sikeres ,de csak egy kis "h*lyegyerek" ,aki azon kívül nem árt senkinek,hogy nem szívesen hallgatjuk a zenéjét. DE szerintem sokkal nagyobb probléma hogy vannak fiatalok...sőt a legtöbb fiatal ismeretlenül megítél másokat , vélt ,vagy valós szexuális beállítottság alapján. És míg SP max zavaró tényező a zeneiparban, a tolerancia hiánya társadalmi probléma ,és ezzel kéne inkább foglalkozni ,mint hogy SP így meg úgy.

2011. máj. 21. 09:58
 13/38 anonim ***** válasza:
mér akik utálják azok költenek rá szerinted te észkombájn? max a paradicsomra, amivel mindig megdobálják a koncertjén. mindig 12 éves kislányok szoktak lenni a koncertjén, akiknek kifizeti apuci rá a jegyet. meg megveszik nekik a lemezét, posztereket a szobájukba stb. ebből tartja fel a karrierjét te agysebész.
2011. máj. 21. 11:08
 14/38 anonim ***** válasza:

Utolsó végtelenül ostoba vagy ,és nem érted mit írtam... :/

Nyilván nem arra gondoltam hogy az utálói mennek a koncertjére ,de szerinted neki ez nem reklám??? Ingyenreklám neki hogy szerepel a napiszaron ,hogy minden közösségi oldalon róla beszélnek,hogy a tv-ben vitáznak azon hogy akkor most SP gáz vagy menő...

DE te nyugodtan töltsd el a napjaidat azzal hogy SP-vel foglalkozol,csak akkor ne tagadd már hogy szerelmes vagy belé basszus. Ha nem érdekelne SP akkor nem vele foglalkoznál ,hanem azzal akit szeretsz...

Ti ,utálói tartjátok fent ,mert általatok beszélnek róla te nagyon h*lye... -.-"

Ha csak a tinikislányokra számíthatna ,akkor nem itt tartana hidd el.

2011. máj. 21. 11:16
 15/38 anonim ***** válasza:
nahát aztán neked is nagyon fasza a logikád. a tinilányok vannak bőven elegen, akik ha meglátják a selyemfiú fejét rögtön csúszni kezdenek a földön. amúgy se kiemelkedően híres, max hírhedt. és a napisszarra szerinted olyanok járnak akik szeretik? hát rohadtul nemhiszem
2011. máj. 21. 11:28
 16/38 anonim ***** válasza:
Mibajod??? O.o te tényleg ennyire h*lye vagy vagy csak hülyéskedsz velem? O.o
2011. máj. 21. 13:44
 17/38 anonim ***** válasza:

o.O o.Oo.Oo.Oo.Oo.Oo.Oo.Oo.Oo.Oo.Oo.Oo.O

tudtam, hogy egy 14 éves kislány vagy :D

2011. máj. 21. 13:47
 18/38 anonim ***** válasza:
khm... hát nem éppen ... te viszont nem tudom agyilag milyen szinten állhatsz,mert 1. nem sikerül értelmezned amiket írok,pedig szerintem elég világosan fogalmaztam 2. mivel utaltam a gyenge felfogóképességedre ,nem tudtál mással visszavágni ,mint hogy "letizennégyévesezel" ,mert még mindig azt hiszed ,hogy az ész korfüggő... :/
2011. máj. 21. 13:56
 19/38 anonim ***** válasza:
azért 14 éveseztelek, mert azok szoktak ilyen ostoba hangulatjeleket írni.
2011. máj. 21. 14:49
 20/38 anonim ***** válasza:
retardált idióta
2011. máj. 21. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!