Mi a véleményetek Harry hercegről? Szerintetek is elképesztően dögös?
Nekem bejönnek a vörös hajú srácok, de ő pont nem:D Túlságosan gyerekfeje van, meg úgy alapból sem jön be... Amikor Vilmos eljegyezte Kate-et, anyáéknak mondtam poénból, hogy a p.icsába, akkor most már nem tud engem elvenni, Harryt kell elkapnom:D
Am. hiába kopaszodik, Vilmos még mindig sokkal jobban néz ki, mint Harry szerintem:)
Szerintem imádnivaló srác :D Tetszik benne, hogy el tud szakadni a karót nyelt angol herceg szereptől, és úgy viselkedik, mint egy hétköznapi srác. Mellesleg én nagyon tisztelem a katonákat, meg persze a katonák dögösek, ő pedig tökéletes erre a szerepre :D Ugyanakkor láttam, hogyan bánik a kisgyerekekkel, és számomra ez bizonyítja, hogy attól, mert vannak idióta húzásai (amik, lássuk be, mindenkinek vannak), attól még igenis egy figyelmes, kedves ember. Fiatal, bulizni jár, éli az életét, és láthatóan ki is élvezi minden percét, ezért sokan ráütik a bélyeget, hogy felelőtlen, meg hasonlók, de ezt számomra megcáfolta az az interjú, amit a frontról való hazatérése után adott. Szerintem az emberek egyszerűen előítéletekkel élnek vele szemben. Én nagyon szívesen megismerném, ki tudja, talán lesz is hozzá szerencsém, ha kint fogok élni. Nekem minden esetre nem az tetszett meg benne, hogy híres, meg hogy ő Anglia harmadik trónörököse, sőt, kifejezetten sajnálom, mert így kisebb az esélye, hogy igazán megismerhessem, mivel nyilván megszokta, hogy a legtöbben ezért érdeklődnek utána. De, Harryt mindenki így szereti, ahogy van. Vagy nem szereti :)
Lurdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!