Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Biebernek mennyi pénze...

Justin Biebernek mennyi pénze lehet?

Figyelt kérdés
nem pénz lesés miatt kérdezem.. szimplán kiváncsiságból.. szerintetek, ha mondjuk egy 2 év alatt "eltünne a süllyesztőbe" (amit nem hinnék hogy igy lenne, de tegyük fel) akkor kellene neki valaha is gondolni arra, hogy mit, és menniyért vesz meg?? vag annyira durván bejött neki ez a karrier, meg minden, hogy dús gazdag??
2011. ápr. 27. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát hiába hülyeség így van... vesztett a fanokból..

de nem számít mert nem ezért kell szeretni meg én is szeretem justint, de valljuk be elindított egy hairstyle-t és sok fiúnak olyan lett a haja stb... és igen vannak ill. voltak olyan hülyék és szánalmasak h csak a haja miatt szerették és mert cuki kisfiús hangja volt bármekkora hülyeségnek is gondolod... :)de viszont nyer rajongókat azzal h mutál... de azért tartod hülyeségnek ezt az egészet mert (gondolom) imádod justint igazi belieber vagy és ezért nem érted miért tudják ilyen hülyeségért szertni és utálni, de ez nem baj én is így vagyok csak nem justinnal.. :D

2011. máj. 19. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:
igen az vagyok :) ( utolso elötti)
2011. máj. 19. 19:38
 13/15 A kérdező kommentje:
:)) igen, azért gondolom hülyeségnek, mert többnek tartom egy helyes srácnál, és egy jó hajnál.. :D de ez van... én szeretem amit csinál, meg amilye... és ez a lényeg.. :)
2011. máj. 21. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
egyetértek :) (előző)
2011. máj. 21. 21:00
 15/15 ValakiValaszol válasza:

Mennyi pénze lehet ?

A kommentek nagy része mind baromság.

Ha valaki kíváncsi a celebek vagyonára és évi keresetére az a celebrytinetworth.com on megnézheti

Egyébként igen , Justin Bieber mocskosul gazdag!!

Kb 225.000.000$a vagyona a srácnak ami Forintra átszámolva kb 64 milliárd. Úgyhogy igen , gazdag a pali és nem hinném , hogy bárminek az árát meg kellene néznie, mivel pl, egy Ferrari vásárlása után sem csökken annyit a vagyona , hogy az szemmel látható lenne.

2017. febr. 9. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!