Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Biebernek mennyi pénze...

Justin Biebernek mennyi pénze lehet?

Figyelt kérdés
nem pénz lesés miatt kérdezem.. szimplán kiváncsiságból.. szerintetek, ha mondjuk egy 2 év alatt "eltünne a süllyesztőbe" (amit nem hinnék hogy igy lenne, de tegyük fel) akkor kellene neki valaha is gondolni arra, hogy mit, és menniyért vesz meg?? vag annyira durván bejött neki ez a karrier, meg minden, hogy dús gazdag??
2011. ápr. 27. 15:26
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

itt egy link, kép, ahol le van irv hogy mennyit keresett a filmjével, és ahhoz képest Michael Jackson a This is it-tel.. többet keresen Bieber..

[link]

2011. ápr. 27. 15:29
 2/15 A kérdező kommentje:

*írva

*többet keresett Bieber

2011. ápr. 27. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
alig keres,fiatal és buta,nem tud bánni még a pénzzel így az ügyvédei és a menedzserei elöbb útobb megkopasztják.
2011. ápr. 27. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát justinnak van money... nem kopasztják meg.. 17 évesen csak nem hagyja meg van anyja apja...xD

de sok milliót keres pár koncerttel és valszeg 2-3 év és süllyesztő szerintem.. :)

2011. ápr. 28. 19:07
 5/15 A kérdező kommentje:

háát ez eddig megoszló.. :P

miből gondolod, hogy 2-3 év és süllyesztő vár rá??

2011. ápr. 28. 20:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem Gazdag-e nem kérdés... és az hogy 2-3 év múlva süllyesztőben lesz, azt nevetségesnek találom. 2 éve ugyanezt mondták ( már akik )
2011. máj. 1. 18:39
 7/15 anonim ***** válasza:

hát vagy vagy... vagy akkora karriert fut be mint jackson vagy süllyesztő, mert vannak nála tehetségesebbek is.. valaki csak a szép pofijáért szereti, 80.000 fant vesztett azzal hogy rövid lett a haja, még többet fog hogy most mutál

de lehet hogy mire lemutál férfiasodik stb... nem csak a tinilányok lesznek érte oda hanem felnőtt nők is, ha így lesz nem megy a süllysztőbe, de valószínű... 2. voltam :D

2011. máj. 10. 21:02
 8/15 A kérdező kommentje:

hááát.. az azért elég idiótaság, hogy azért, mert levágatta a haját,vagy mert elkezdett mutálni vesztett a rajongóiból... hogy lehet valakit a haja miatt szeretni? amugy sztem is jobb neki, hogy már 17 éves, férfiasabb a hangja, és a kinézete..

nem hinném, hogy mostánaban eltünne.... meg nem is szeretném... szerinem szeretik annyian.... és már az első számánál, a "One Time" megjelenése után, azt mondták neki, hogy 2 évés bummm... de hát nem.. :)

2011. máj. 12. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:
:) ennyi <3 <3
2011. máj. 12. 21:10
 10/15 A kérdező kommentje:
Belieber?? :P :)
2011. máj. 12. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!