Justin Biebernek mitől olyan szép tökéletes a bőre?
Figyelt kérdés
semmi folt, ragya,hiba...
nem a smink miatt, mert bármelyik képet megnézem, akár paparazzi fotót, mindenol tökéletes bőre van
2011. aug. 23. 11:30
1/14 anonim válasza:
Még nem lépett be a pubertás korba,valószínűleg azért.:D
3/14 anonim válasza:
A Photoshop kenőcstől! Csak 19999 Forint! Sőt, ha most vásárol, ajándékba adunk egy csomag Justin Bieber lábujjkörmöt! Ha kéri, ha nem!
Egyébként az előttem szólónak van igaza: D
4/14 A kérdező kommentje:
de ez igazságtalan:(
én is olyan bőrt akarok
2011. aug. 23. 19:35
7/14 anonim válasza:
onnan hogy sokat sminkeli magát az a kis b*zi
8/14 Johnny1 válasza:
Figyi, Justin Bieber, meleg, homokos, buzeráns, és sminkeli magát ezért.
9/14 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Én nem vagyok Bieberpárti, épp ellenkezőleg, utálom, de azért meg egy szimpla férfi műsorvezetőt vagy hírfelolvasót. Áll rajtuk az alapozó! Ettől függetlenül egyik se meleg. Ennyi erővel minden férfi aki sminkeli magát VAGY a munkája/egyéb miatt sminkelik, lehetne meleg. Azonban te is tudod, hogy ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!