Miss Sunsine kérdése:
Hogy fogjam fel, azt, hogy Ő egy sztár, és sosem fogok találkozni vele? :" ( Megőrülök! 13/L
Figyelt kérdés
Imádom Jaden Smith-t, nagyon rajongok érte. Eddig azért akartam menni Justin Bieber koncertre, hogy vele találkozzak, de most megtudtam, hogy Jaden nem megy többet koncertre Justinnal :"( Én ezt egyszerűen nem tudom felfogni! Egyszerűen nem bírom megemészteni, hogy Ő egy sztár, sosem fogok vele találkozni :"( Mindig sírok miatta. Hogyan fogjam fel végre, hogy sosem fogom látni? Annyira rosszul érzem magam emiatt :"(((2011. ápr. 24. 23:13
31/32 anonim válasza:
nem csak te vagy igy vele. Majdnem minden 11-14 közötti csaj.
L/16
32/32 anonim válasza:
Oh, manapság akár harmincig is feltolható a felső határ, csak nem ilyen nyíltan ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!