Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy fogjam fel, azt, hogy Ő...

Miss Sunsine kérdése:

Hogy fogjam fel, azt, hogy Ő egy sztár, és sosem fogok találkozni vele? :" ( Megőrülök! 13/L

Figyelt kérdés
Imádom Jaden Smith-t, nagyon rajongok érte. Eddig azért akartam menni Justin Bieber koncertre, hogy vele találkozzak, de most megtudtam, hogy Jaden nem megy többet koncertre Justinnal :"( Én ezt egyszerűen nem tudom felfogni! Egyszerűen nem bírom megemészteni, hogy Ő egy sztár, sosem fogok vele találkozni :"( Mindig sírok miatta. Hogyan fogjam fel végre, hogy sosem fogom látni? Annyira rosszul érzem magam emiatt :"(((
2011. ápr. 24. 23:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten úgy néz ki mint egy óvodás... Tudod te milyen a színészi alakítás? Bruce Willis az ötödik elemben, na az alakítás volt! Justin Bieber is ultragáz, hol hasonlít az egy férfira? Akkor már inkább SPre csorgatnád a nyálad...

Egyébként más dolog rajongani valaki iránt és szerelmesnek lenni egy poszterbe...

2011. ápr. 26. 14:57
 22/32 anonim ***** válasza:
És szerinted meddig fog élni ez a siker? Régen a tokio hotel volt a menő a túl érzelmes tinilányok között ma már azt sem tudják kik voltak ők...
2011. ápr. 26. 14:59
 23/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:57

Úgy néz ki, mint egy ovis... Pff... Hát nem tudom felétek hogy néznek ki az ovisok, de itt, ahol én lakom nagyon nem így xD Jó, oké Bruce Willis tuti nagyon jól alakít, de emberek! Ő egy 12 éves! Mit vártok tőle? Hogy Oscar-díjat kapjon?? Korához képes jól játszott!!

Amúgy nem értem Justin Bieber-nek mi köze van a témához, de mind1. Amúgy, ő még csak 17 éves, sokat fog még férfiasodni (szerintem), nem értem mért kell mindig bántani szerencsétlent... (nem vagyok fan).

"Egyébként más dolog rajongani valaki iránt és szerelmesnek lenni egy poszterbe..." nem igazán értem, hogy ezzel mit akartál mondani... :S én nem csupán "szerelmes vagyok egy poszterbe", ha erre céloztál :)

2011. ápr. 26. 15:10
 24/32 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok de én férfiasabban nézek ki mint dzsásztinka...
2011. ápr. 26. 16:42
 25/32 anonim ***** válasza:

Ez nekem is elég nagy gond! :(

Bár én egy fokkal szerencsésebb helyzetben vagyok, mert én egy magyar sztárba vagyok szerelmes! :(

Egyelőre még nem tudom, hogy hogyan de valahogy úgyis el fogom felejteni! Talán ha találkozok egy átlagos fiúval...

Mindenki azt mondja kinövöm. Hát majd meglátjuk.... :)

2011. ápr. 26. 18:24
 26/32 anonim ***** válasza:

Mi az már, hogy szerelmesek vagytok egy sztárba?:D

Én például rajongok Adam Lambertért, folyamatosan követem a munkásságát, felnézek rá... de eszembe nem jutna ilyent butaságot kijelenteni, hogy szerelmes vagytok belé... Komolyan ezt ugye ti sem veszitek komolyan? Ez nem rajongás... ez ostobaság!

2011. ápr. 26. 19:32
 27/32 anonim ***** válasza:

Hehe. :D

Bocsi, nem rajtad nevetek, hanem eszembe juttattad azt, amikor én is pont 13 éves voltam, és fanatikusan rajongtam én is egy sztárért. :D :D Nem 1-2 hétig, több mint egy évig(!!!) :D :D. Éjszakákat sírtam és mondogattam a nevét hehe. :D Mindenképp ott akartam lenni a koncertjén, és majd belepusztultam, ha nem tudtam elmenni. Bezárkóztam, bömböltettem a számait, és csak sírtam rítam. :D

Tényleg csak annyit tudok én is írni, hogy kislány vagy még, úgy is gondolkodsz, hidd el, te is kifogod nőni. Legyen egy kis öniróniád ( mi akkor nekem nem volt), és próbálj nevetni egy jót magadon, hogy uram isten, nem lehetek ilyen butus.:))

Kitartás! :D :D

2011. ápr. 27. 22:13
 28/32 anonim ***** válasza:
Nyugi, majd túllépsz rajta, csak kösd le az agyad ha tudod... :)))
2011. ápr. 28. 10:09
 29/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13

Pont ezt érzem én is :"( éjjel mindíg sírok, hogy sosem fogok vele találkozni, és sosem fogja a kezébe venni a rajongói levelemet, amit majd küldök neki. :( Nekem ez már 4 és fél hónapja tart :) Mindíg róla álmodok :S Múltkor azt álmodtam, hogy találkoztam vele. És odajött hozzám, és ott volt Justin Bieber is. És Jaden Justin kezébe adott egy fényképezőt, hogy fényképezzen le minket :) És utána adott nekem egy puszi, és azt is lefényképezte ^^ annyira jó álom volt :)) De amikor puszit adott álmomban rendesen éreztem, mintha tényleg megtörténne :)) Remélem ma is ilyet álmodok :D

2011. ápr. 28. 14:26
 30/32 anonim ***** válasza:

Én is voltam így! Nagyon rajongtam 1 sztárért sírtam, hogy sose talizhatok vele... Nem régen volt 2-3 hónapja. egyfojtába azt mondogattam, hogy ő 1 sztár, sose talizhatok vele. aztán gondolkodtam, és arra jutottam, hogy télleg, mi lenne ha találkozhatnánk ( ami amúgy se valószínű, mert ő is külföldi és tuttommal még nam is vol M.O.-n)? hát nagy semmi!!!! ott lennék a több 1000 fanatikus idióta között ( nem rossz értelemben én is az vok). talán aláírna 1 fecnit - talán nem. nem emlékezne rám.

Te is gondolj erre és egyfolytában foglald el magad. olvass vagy valami, de 1 perced se legyen ezen gondolkodni.

El fog múlani, fokozatosan enyhül.

én azt gondoltam, h örökre ez lesz, nem tom te hogy vagy vele. PÁR HÉT ÉS ELMÚLIK, NYUGI!!!

2011. máj. 1. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!