Hogy fogjam fel, azt, hogy Ő egy sztár, és sosem fogok találkozni vele? :" ( Megőrülök! 13/L
Hmm.. tuti tettél már fel egy ilyen kérdést.. :/
Amúgy meg nem fogsz belehalni...nyugi..majd kiszeretsz belőle... tudod egyáltalán hány éves?!...
Igen, tudom hány éves, 13 lesz nyáron.
Jó, ti most kinevethettek, meg hogy milyen nagy probléma, szerintem is hülyeség elhihetitek, de egyszerűen nem bírom elviselni :S Annyira szeretem.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:32
Nem tettem fel még ilyen kérdést, ma regisztráltam. Csak egy olyan kérdést tettem fel, hogy J.B. jön-e M.O.-ra :/
Jaj, hagyjátok már szegény lányt! Tini, és lehet, hogy ennél tényleg nincs nagyobb gondja. És akkor mi van? Neki ez fontos, nektek meg más. Ő csak feltett egy kérdést, hogy hogyan felejtse el :(
Amúgy a kérdezőnek:
Természetes, hogy ebben a korban rajongsz egy hírességért, és normális, hogy találkozni akarsz vele, de ennyire nem szabad közel engedned a szívedhez :) Remélem tudtam segíteni ;)
Figyelj...Én elhiszem hogy ez fáj neked, és hogy nagyon csalódott vagy miatta, de gondolj csak bele.
Ha találkoznátok, akkor mi lenne? Ha koncert közben, akkor látnád énekelni, buliznál egyet, hazamennél, és ennyi. Attól még nem beszélhetnél vele. De még ha lenne is rá lehetőséged, akkor se tudnál, hisz külföldi, nem hiszem hogy 13 vagy mennyi idősen annyira jól tudnál angolul, hogy vele diskurálhatnál. Ő egy sztár, egy elérhetetlen ideál, akit azért "találtak ki" hogy az olyan kis naiv(bocsi, nem udok erre jobb szót, ne sértődj meg érte) lányok beleszeressenek, és ezzel a menedzserei, a szponzorai, és ő maga sok pénzhez jusson. Hidd el, ő nem olyan, mint amilyennek te gondolod. A valóságban sokkal jobb pasik is vannak.;)
hát azért ez már túlzás... én is rajongok sztárokért, de amit te csinálsz már nem rajongás, hanem betegség...
Nem tudom hány éves vagy, kb 11, de rögtön tereld el a figyelmed, mert be fogsz kattanni! :D
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:53
Jézusom, mekkora hülye vagyok -.- észre se vettem, hogy kimaradt egy "h"
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:58
Honnan veszed, hogy egy öntelt majom?? Talán ismered személyesen?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:21
Nem 11 éves vagyok. 14 leszek nyáron :/ De csak 3 évet tévedtél :D Igen, próbálom elterelni a figyelmemet, sportolok, különórákra járok, honlapot szerkesztek, stb... de ez nem segít! :"( nem tudom kiverni a fejemből :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!