Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy fogjam fel, azt, hogy Ő...

Miss Sunsine kérdése:

Hogy fogjam fel, azt, hogy Ő egy sztár, és sosem fogok találkozni vele? :" ( Megőrülök! 13/L

Figyelt kérdés
Imádom Jaden Smith-t, nagyon rajongok érte. Eddig azért akartam menni Justin Bieber koncertre, hogy vele találkozzak, de most megtudtam, hogy Jaden nem megy többet koncertre Justinnal :"( Én ezt egyszerűen nem tudom felfogni! Egyszerűen nem bírom megemészteni, hogy Ő egy sztár, sosem fogok vele találkozni :"( Mindig sírok miatta. Hogyan fogjam fel végre, hogy sosem fogom látni? Annyira rosszul érzem magam emiatt :"(((
2011. ápr. 24. 23:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ja igen már látom, oda is írtad...

Tudsz te egyáltalán valamit róla, vagy csak azért vagy ennyire beleőrülve, mert "életed pasija, és halálosan szerelmes vagy belé":D

Mert, ahogy már mondtam én is rajongok énekesekért, de elsősorban a hangja, és a munkássága miatt, és a kettő azért nem mindegy:)

2011. ápr. 25. 12:41
 12/32 A kérdező kommentje:
Én mindent szeretek benne. A Tha karatekid-ben nagyon jóól játszott, és a never say never c. dalban is nagyon jól rappert/énekelt. És még aranyosan is néz ki. Mindig nézem a koncertfellépéseit, azokon is annyira cuki, ahogy énekel.
2011. ápr. 25. 12:53
 13/32 A kérdező kommentje:
*the Karatekid
2011. ápr. 25. 13:25
 14/32 anonim ***** válasza:
jobb lesz rászoknod a kevésbé sztár fiúkra
2011. ápr. 25. 14:03
 15/32 valakiakitnemismersz ***** válasza:
47%
Ezeknek a lányoknak az átlagos magyar fiúk már nem is jók megyek lelövöm magam... 14/f
2011. ápr. 26. 00:03
 16/32 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Amúgy meg attól hogy egy szerepet jól eljátszott és mert egy dalt jól énekelt bár számomra az nem zene de ez nem idetartozik attól még az életben nem biztos hogy egy jó ember és a beképzelt dolgot egy előttem válaszoló azért vetette fel mert ezek a sztárok a pénztől és a sikertől könnyen meg részegülnek.Meg arra nem gondoltál mi van ha nem is tetszenél neki? érdekes én is tinédzser vagyok de nem rajonok senkiért mert szerintem egy ember se ér nálam többet azért hogy én felnézzek rá.Igen van olyan lány akit szeretek sőt szerelmes vagyok belé de van bennem annyi hogy nem nyavalygok hogy nem kapom meg (jó eséllyel) 14/f
2011. ápr. 26. 00:09
 17/32 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, mintha ti nem lettetek volna tinik!

Ez a lányoknál az élet velejárója én a magam 23 évével is rajongok valakiért és akkor mi van?

Kislány, rajong csak nyugodtan, élvezd ki, hogy most csak ennyi problémád van, idővel jön valaki más, akibe "beleszeretsz".Ez az életed velejárója, amennyire beleszerettél, annyira (és olyan gyorsan) ki fogsz belőle szeretni és lesz más.Addig pedig élvezd a rajongást és álmodozz vele.Puszi kiscsajszi.

2011. ápr. 26. 00:55
 18/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:09

Köszi a választ, de az, hogy Te is tini vagy, még nem jelenti azt, hogy meg fogod érteni ezt a dolgot :/ A fiúk nem szoktak sztárokért rajongani :S Ezért is nem értheted nagyon, hogy mit érzek :/ És én se azért "nyavalygok" mert nem kapom meg Jaden-t, hanem mert nem tudom kiverni a fejemből, állandóan rá gondolok... De mind1 :(

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:55

Köszi, nagyon aranyos vagy ;) Végre valaki, aki megérti, hogy mit érzek :) Most már tudom, hogy a rajongás természetes. :) Mégegyszer köszi a választ, sokat segítettél :)♥ Megy a zöld kéz :D

2011. ápr. 26. 12:38
 19/32 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva fogalmam se volt,(hála a jó égnek)hogy ki ez a kissrác, csak azt tudtam, hogy az apja hírnevén felkapaszkodó sztárocska lehet, rákerestem. Hát szerintem ritka gáz, már csak a külseje is, pláne hogy Bieber-rel közremőködött.(képzelem melyik nemhez fog inkább vonzódni...) De komolyra fordítva a szót, szerintem szinte mindenkivel megtörténik ez a tinikorában, még nem kell felfognod, hogy valószínűleg semmi esélyed nála, mert még fiatal vagy! Egyszer-ahogy az lenni szokott- el fog múlni, persze addig még lesz álmodozás bőven, de ha elmúlik lehet, hogy jön egy igazi(valós) szerelem. Szóval ne aggódj most ezen, nézd tovább a videókat, a képeket és majd elmúlik idővel, most ne is gondolj erre!
2011. ápr. 26. 12:50
 20/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:50

Jaden nem csak az apjának köszönheti, hogy híres. Nagyon jól játszott a Karatekölyökben, és a Never say never-ben is csúcs volt!! "képzelem melyik nemhez fog inkább vonzódni..." nagyon vicces vagy! csak azért mert J.B.-vel turnézik, nem lesz b.zi!

"Hát szerintem ritka gáz, már csak a külseje is"

Szerintem meg nagyon cuki! [link]

"semmi esélyed nála, mert még fiatal vagy" tudom, hogy fiatal vagyok. csak annyira fáj, az, hogy ha nem lenne sztár, és a közelemben lakni, még jóban is lehetnénk, hiszen csak egy év van köztünk :"((

De amúgy köszi hogy válaszoltál :SS

2011. ápr. 26. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!