Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért szídják az időszebek...

Miért szídják az időszebek mindig sp flourt az afc-t meg hasonlókat?

Figyelt kérdés

Előre is leszögezem hogy, egyiket sem halgatom és nem nagyon ismerem őket.

Mindig azt olvasom itt is meg máshol is hogy, ők ilyen meg olyan b.zik, ilyen meg olyan köcögök, ilyen meg olyan igénytelen sz@r, én azt nem tom hogy ez így van-e de és ha igen AKKOR MI VAN??? Miért zavar titeket hogy nekik más a zenei izlészük? hogy annak a korosztály bizonyos tagjainak az tetszik? Hisz minden embernek más az izlésze más tetszik nekik, amég nektek nem ártanak vele addig mé baj hogy nekik nem punk, rock, rap, rock n roll, meg haszonlók tetszenek hanem kicsit más fajta zenei műfaj? És miért kell emiat valakit lenézni, hogy ilyen meg olyan gyp-s eg agynélküli meg hülye. Másik meg az hogy még ha az előbbi énekeszek még tényleg melegek lenének (amit egyébként nem hiszek ) akkor miért baj, tudtátok pl hogy a quuen énekese Freddie Mercury, is ÁLÍTÓLAG meleg volt (azt hiszem szintén nem biztos) és attól még híres és jó ember volt.

A másik meg az hogy, a legjobban a rockerek szídják ezeket, de bezzeg ha én megemlíteném pl a részeges koncerteken összevissza káromkodó, qrva nagy pofájú Pataki Attilát meg én lennék a senkiházi b.zi k.csög taknyos h.ülyegyerek hogy hogy merem ezeket szídni pedig ő se külömb ˙´(ez csak egy példa volt mondhattam volna mást is).

Na szóval ez lenne a kérdésem, várom mind a két oldalról a válaszokat, de mivel szerintem kúltúrált hangnemben tetem fel a kérdést én is KÚLTÚRÁLTT válaszokat várok. köszönöm.

ui: a rossz helyesírásszért elnézést kérek.

2011. ápr. 15. 21:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az igaz, de ez szinte mindegyik magyar celeb-ről elmondható pl: most a vv-sek, vagy akármelyik más celeb.
2011. ápr. 18. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert tehetségtelen F.O.S.O.K.

Te meg valószínűleg ízléstelen P.I.C.S.A. vagy.:)

2011. ápr. 22. 09:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Te meg bunkó paraszt vagy! Különben is írtam hogy nem halgatom őket.
2011. ápr. 22. 20:34
 14/14 chrishu ***** válasza:
köcögök???? gollam?
2012. ápr. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!