Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért szídják az időszebek...

Miért szídják az időszebek mindig sp flourt az afc-t meg hasonlókat?

Figyelt kérdés

Előre is leszögezem hogy, egyiket sem halgatom és nem nagyon ismerem őket.

Mindig azt olvasom itt is meg máshol is hogy, ők ilyen meg olyan b.zik, ilyen meg olyan köcögök, ilyen meg olyan igénytelen sz@r, én azt nem tom hogy ez így van-e de és ha igen AKKOR MI VAN??? Miért zavar titeket hogy nekik más a zenei izlészük? hogy annak a korosztály bizonyos tagjainak az tetszik? Hisz minden embernek más az izlésze más tetszik nekik, amég nektek nem ártanak vele addig mé baj hogy nekik nem punk, rock, rap, rock n roll, meg haszonlók tetszenek hanem kicsit más fajta zenei műfaj? És miért kell emiat valakit lenézni, hogy ilyen meg olyan gyp-s eg agynélküli meg hülye. Másik meg az hogy még ha az előbbi énekeszek még tényleg melegek lenének (amit egyébként nem hiszek ) akkor miért baj, tudtátok pl hogy a quuen énekese Freddie Mercury, is ÁLÍTÓLAG meleg volt (azt hiszem szintén nem biztos) és attól még híres és jó ember volt.

A másik meg az hogy, a legjobban a rockerek szídják ezeket, de bezzeg ha én megemlíteném pl a részeges koncerteken összevissza káromkodó, qrva nagy pofájú Pataki Attilát meg én lennék a senkiházi b.zi k.csög taknyos h.ülyegyerek hogy hogy merem ezeket szídni pedig ő se külömb ˙´(ez csak egy példa volt mondhattam volna mást is).

Na szóval ez lenne a kérdésem, várom mind a két oldalról a válaszokat, de mivel szerintem kúltúrált hangnemben tetem fel a kérdést én is KÚLTÚRÁLTT válaszokat várok. köszönöm.

ui: a rossz helyesírásszért elnézést kérek.

2011. ápr. 15. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy: tanulj meg írni. Kettő: tanulj meg normálisan beszélni.

Amúgy meg úgy utálom az ilyen kérdéseket. Szidják, mert szidják. És akkor? Te soha semmit/senkit nem szoktál kritizálni? Az életedben még egyszer nem volt rá példa, hogy beszóltál valakinek a stílusa/véleménye/megjelenése/hite stb. miatt? Ha nem, gratulálok. Ha igen, akkor meg nem dumálj.

Ha emberek azt mondják, amit mondanak, pláne ebben a stílusban, amelyet fent említettél(sajnos én is találkozom néha ilyen bunkókkal), akkor nem kell velük törődni. Az, aki örökké kritizál valamit/valakit, úgyis mindig olyan marad, nem érdemes vele foglalkozni.

Amúgy te ismerted a jó öreg Freddie-t? Csak mert olyan szépeket írtál róla, pedig még azt sem tudod róla, hogy meleg volt (amit pedig szinte mindenki:), akkor miért vannak vele szemben ilyen pozitív ítéleteid?

2011. ápr. 15. 21:42
 2/14 anonim ***** válasza:
*előítéleteid
2011. ápr. 15. 21:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Tenyleg farasztoak ezek a kerdesek. A mediaban szereplok az emberek miatt szerepelnek a mediaban. Van akit szorakoztatnak, van akit nem. Ha senki nem mondana semmit roluk, nem lennenek ott. Ez nem eloitelet, hanem a velemeny kinyilvanitasa. Ez a celja a medianak es a mediakban szereploknek. En sem szeretem oket, ha erre terelodik a tema, elmondom, hogy nem szeretem, mert igenytelennek tartom a zenejuket es igen alacsony szinvonalunak. Ezzel nem sertek normalis, erett embereket, csak elmondom hogy en hogy gondolom es miert. Nincs ebben semmi. 19/N
2011. ápr. 15. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:

mert ezek csak nyekeregnek se hangjuk se saját stílusuk, semmi. másolt vackok, egymás klónjai, és énekelni sem tudnak.

-.-

2011. ápr. 15. 21:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát személyesen nem ismertem (még meg se születem mikor meghalt) de nagyon jó zenéje volt meg sok mindent olvastam róla, és én is tudtam hogy meleg volt, csak tesóm állítja folyton azt hogy nem volt az meg hogy, ez hülyeszég bár nem tom miért. Am az igaz hogy vanak emberek akik mindent kritizálnak, csak azt tartom furcsának hogy ezeket szinte MINDEN korosztály kritizálja a 21-22 évesektől a 45-50 éveszekig meg pl a hadsereg hadvezetés témakörben, sok a sorozás viszaálítászával kapcsolatos kérdéseknél (amiből szintén van vagy 50 nem tom miért) mindig van egy-pár ember aki azt mondja hogy akkor legaláb eltünének ezek az sp meg flour imádó taknyok, na pl ezek tudnak rohadtúl idegeíteni.
2011. ápr. 15. 22:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is: A rossz helyesírás egy dolog, de miért kell rendszeresen "sz"-t írni "s" helyett?

És hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem csak az idősebbek szidják. Van akinek tetszik, van akinek nem. Szerintem pl. igénytelen, sokszor nyálas sz@r 8persze általában nem így fogalmazom meg, de az anonimitás ezt is kihozza belőlem :P) Azzal, hogy valaki b.uzizza őket (és Justin Bieber-t se felejtsük ki a sorból, ez az egész vele kezdődött, illetve most bejött Rebecca Black is - milyen jól tájékozott vagyok a témában, nem? XD) nem kell foglalkozni.

2011. ápr. 15. 22:08
 7/14 A kérdező kommentje:
előző komentem az első komentelőnek ment.
2011. ápr. 15. 22:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez kb mindent leír miért lettek híresek:

"Alig nyom a tévé rockzenét,

Helyette meg megy az a sok szemét,

De arra nagyobb a kereslet,

És a plébekksztárok jobban is keresnek." (Fürgerókalábak)

A tinisztárok csak a pénz miatt csinálják, ugyanarról szól az összes szám, szinte ugyanarra az alapra.

Azért mondjuk Pataki (vagy Paksi Endre), többet tett le mint az összes mai tinisztár összesen.

15/F

2011. ápr. 15. 22:31
 9/14 A kérdező kommentje:

tegnap 21:52

Igen igazad van abban amit írsz, de én nem a rólad meg a hozzád hasonlókról beszélek (mármint akit ha kérdezik őket normálisan elmondják a véleményüket), ha nem azokról akiknek szinte, ez az életük hogy őket szidják még ott is ahol tudják még akkor is ha nem az a kérdés. pl: amikor ezekről tesznek fel kérdéseket mondjuk az albumaikról számaikról hogy hol találják meg stb stb, és ekkor szinte biztos hogy jön valami hülye és elkezdi hogy: "Miért hallgatsz ilyen sz@rt" Ne érdekeljen az a b.uzi" "Nem mondom meg mert az egy kö.csög" stb stb. Na meg az hogy néha teljesen más témájú kérdésnél kezdik el, mondjuk a fentebb írt sorozós példa vagy például a melegekről akármit kérdeznek pl a melegek jogairól, a melegség kialakulásáról meg akármi ilyesmi és rögtön jön pár hü.lye és rögtön elkezdi ezeket emlegetni meg mindenhol csak őket akárják mocskolni.Na az ilyen emberekről szól a kérdésem.

tegnap 21:58 Mint írtam nem hallgatom őket szóval nem tudom hogy nyekergés-e de igazábol szerintem ez szubjektív (remélem jól írtam) dolog, mert ha ez a sztílus nem tetszik neked akkor tökmindegy neked úgyis csak mindenféle b.uzik lesznek. Arról meg hogy mindenki másolja őket, hát mert ezt szeretik az emberek, ez így van pl a video játékoknál meg a filmeknél is, egy-egy példa: a Call Of Duty játék sorozat 4. résztől kezdve másolja magát, mégis szinte mindegyik rész megdönti az eladási rekordokat szokták is írni oldalakon hogy már az első nap milliókat adnak el belőle csak az USA ban de itthon is jól fogy.

Vagy a filmeknél pl a Steven Seagel, Bruce Willis, Arnold Carzeneger (tudom hogy rosszul írtam de nem tudom pontosan leírni) és hasonlók filmjei, amik általában szintén mind csak arról szólnak hogy:" Hú bameg a világ qrva nagy veszélyben van, de én a hatalmas nagy fa.szagyerek vagyok egyedül megmentem attól csúnya rossz gonos bácsitól és lesz sok-sok nagy robanás lövöldözés közelharc, és közben kiírtom az összes rossz embert." És mindegyiknek kb ennyi a lényege de mégis fogynak az ilyen filmek mert erre van kereslet. Na, szóval a lényeg az hogy ezek azért kopintások mert ezekre(is) nagy kereslet.

tegnap 22:08 azért írok gyakran s helyet sz-t mert diszlexiám van ´(remélem jól írtam). Amúgy igazad van nem kell velük foglalkozni, csak elég idegesítő hogy már ahol senki sem kíváncsi rájuk ott is szídják (lásd fented amit írtam).

tegnap 22:31 És a rock miért nem ugyanolyan szemét mint ezek? mert azt szereted? Ez olyan mintha én mondjuk opera rajongó lennék (nem vagyok az) és szídnám az összes műfajt mert azok szarok. amúgy szerinted a felnőtt zenészek nem a pénz miatt csinálják? Aha persze hogy, nem. Az lehet hogy pataki meg ezek többet letettek az asztalra de azt is vedd figyelembe hogy pataki több mint 30 éve zenél (1974-ben alakultak meg azthiszem.) Az meg hogy ugyanara az alapra csinálják lehet hogy így van nem tudom, de a raperek (pl dopeman) is teljesen ugyanarra csinálják csak arról szól szövegjük hogy:"én vagyok a qrva nagy bűnöző fa.szagyerek az egész országban-ban én vagy az isten, és én vagyok a legkeményeb a világon igen én ilyen kemény gyerek vagyok bla bla bla" még is mindenki őket isteníti.

2011. ápr. 16. 08:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért meg rosszul esik,hogy eggyeseknek milyen keveset kell megtenniük ahoz,hogy hiresek legyenek.Én nem mondom,hogy meleg meg nem szidom de ez az igazság,van aki 10-20 évet kell szenvedjen amig hires lessz(akkor sem annyira hires mint ezek a tinisztárok)
2011. ápr. 17. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!