Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tv-ben való megjelenés után...

Tv-ben való megjelenés után miért hívnak "mindenkit" sztárnak? PL egy aerobikedző, egy hiradós, vagy műsorvezető vagy hasonlókat miért hívnak annak, mitől sztárok ők (mert az én szememben nem azok)?

Figyelt kérdés
Azt elismerem,hogy egy zenészt, egy együttes tagját vagy egy tvben futó sorozat tagjait sztározzák, de egy egyszerű foglalkozású embert miért kell lesztározni mint ah említettem akár egy fordászt, vagy az előbb felsoroltak közül is... és még rengeteg példát lehetne hozni.
2009. márc. 19. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb baj, hogy az egyszeri ember már akkor megveszi a bulvárlapot, ha az van címoldalon, hogy Bugyi Pistának kifogyott a tinta a tollából, és ezért nem tudott autogrammot osztogatni, és káosz tört ki a helyszínen.

Mi termeljük ki azt, hogy ezt kapjuk mindenhonnan. Ha nem néznénk, nem lennének.

Egyébként tényleg nem kéne sztárnak nevezni őket, még a zenészeket sem. Max ismert emberek(Magyarországon), nagyon kevés az igazi sztár.

És pont az igazi sztárokat alázzák, mikor ugyanennek nevezik a valóság show-s tévés majmokat is például.

2009. márc. 19. 22:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Kb igen ilyenekre gondoltam. És tényleg olyan sok ilyen felfogású ember van mint te és én is.... és mégis egyre rosszabb a helyzet..:S
2009. márc. 19. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Az első vagyok.

Könnyen túltenni nem tudod magad rajta, de próbáld meg félre söpörni kicsit, és koncentrálni arra, hogy jó legyen a kapcsolatotok.

Ha más nagyobb baj nem lesz, akkor pedig élvezd az életet, örülj, hogy van valakid.

Én is csalódtam már kicsit, nagyot, de szerencsére másfél éve boldog vagyok, és ha vitázunk is jó párszor, az a fontos, hogy ezt sem egyedül teszem, s végül megoldjuk.:)

24/f

2009. márc. 19. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Megint én, sorry, ez nagyon félrement:D
2009. márc. 19. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
ASDASD:DAS:D:DAS:SD:
2009. márc. 19. 23:00
 6/8 A kérdező kommentje:
:) köszi, azért jó tanács ez is :)
2009. márc. 19. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez kell a népnek!Győzike show...
2009. márc. 19. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése.

Végülis a "sztár" megnevezés mostanság pont ezeket a nagybetűs senkiket jelöli.Érthetetlen miért,de ez van.

Egyébként szerintem egy IGAZI (!!!!) művésznek (legyen az zenész,színész stb.) már a "sztár" szó hallatán fel kell forduljon a gyomra...nemhogy részt vegyen ebben a gusztustalan "sztárságban".

2009. márc. 20. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!