Mégis ki lenne már ez az SP?
Akkor mért foglalkozol vele? Én sem szeretem, de nem teszek róla fel kérdést, mivel nem érdekel, aki szereti az szereti! Amúgy azért nézd meg hány éves rajongói vannak, majd kiszeretnek belőle!
És még valamit nem értek, mindenki SP így sz*r meg úgy sz*r, kérdem én Brasch Bence, Fluor, MM és társai jobbak?:D
Mivel nézek TV-t, ezért sokszor belefutok, hogy így-meg-úgy sztárolják ezt a gyereket.
"kérdem én Brasch Bence, Fluor, MM és társai jobbak?"
Őket még szerencsére nem ismerem :)
nem kell bírnod, de nem tehetségtelen!
voltam a nagykoncertjén is, nagy élmény volt! a zenekar élő volt, Ákos gitárosa hagszerelte a CD-je acousticus részét, nagyon jól nyomta a koncerten is. ő is élőben énekelt, zongorázott, táncolt, a táncosokkal, egy komplett nagy műsort adtak.
22 éves, lemezei jelennek meg, pénze van, barátai, családja, munka, végzettség (művészeti egyetem), önálló.. saját kocsi.. külön él.. bulizik, azt csinálja amit szeret: énekel, fotózik.. több klippet rendezett már, híresembereket fotózik, és modelleket, és zenél...
nem nektek,hanem azoknak csinálja azt amit,és ugy ahogy akik szeretik... és ha ő igy jól érzi magát akkor...?
Adom az előző válaszát! :)
Ment a hasznos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!