Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fluor, mégis honnan?

Fluor, mégis honnan?

Figyelt kérdés
Állítólag műsorvezető egy rádiónál. Melyiknél? Lehet még valahonnan ismerni vagy csak a Partyarcból?
2010. júl. 21. 10:31
1 2
 1/13 Pacaaa ***** válasza:
26%

Fluor Filligran a Partyarc előtt sokkal menőbb volt,most meg ott buzul espétakonnyal és az összes régi rajoongója utála :/

Fluor a g*cigránátról volt hangos ;)

http://www.youtube.com/watch?v=e57n7dt9hTY

2010. júl. 21. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
héhéhé, én nem értem. attól, hogy van egy közös számuk, az oké. nem hallgatom meg, mert egy sz@r, de Fluor csinálja tovább a régi cuccait is, csak azok nincsenek tvben satöbbi... amióta összehaverkodott meg összeköltözött ezzel az SPvel, ismertebb és sikeresebb, de attól még a régi rajongói szerethetik, pl. én. :D
2010. júl. 30. 18:52
 3/13 Pacaaa ***** válasza:
58%

De akik legalább anyira utálják SuttyóParaszt mint én azok ezek után nem szerethetik Fluort továbbra is felhőtlenül mintha misem történt volna..

Nemtom elképzelni hogy Fluor anyira csípte volna sp-t és példaképként nézett volna rá,mikor még a g*cigránátnál tartott.. Sp azért volt jó neki hogy felvigye őt a viva-ra és híresebb legyen!

Ami okéé..LENNE de ez így szánalmas kétszínűség;)

2010. júl. 30. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Igazad lehet, valamilyen szinten jogos is, amit mondasz, de én továbbra is szeretem... csak basszus, minek összeköltözni, végén még kiderül, hogy együtt buzulnak -.-'
2010. aug. 1. 18:46
 5/13 Pacaaa ***** válasza:

Hátja.. :/

Teljesen más stílus.

A végén még őis átírja magát a POP b.zik közé amit nem szeretnék..

És jelentek már meg képek ahol együtt bulizott Sp-vel és elég furcsa volt :|

2010. aug. 2. 17:17
 6/13 anonim ***** válasza:
fluor, hagyd abba T__T !!
2010. aug. 3. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
I LOVE FLUOR!!!!I'M FLUOR FAN *.*
2011. febr. 12. 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Amúgy, hogy valaki a kérdésre válaszoljon :)

Igen, Fluor egy rádiónál is serénykedik.

Több infó:

[link]

2011. febr. 14. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
az AP! nál..És 2004-ben nyerte meg az Anibal Cannibals által megrendezett tehetségkutatót.:D
2011. febr. 21. 18:11
 10/13 anonim ***** válasza:
igen igen AP! de az előzőkenk...én személy szerint szeretem fluor régi zámait is meg az újakat is...nemértem mineek ez a nagy izé minden ember változik ahogy ő is... és miért ne azt csinálja amit szeret? sokan aztmondják hog csak a pénz... lehet igaz de fluor aztmondja hogy már mást szeret és én elhiszem neki!!!!!
2011. márc. 21. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!