héhéhé, én nem értem. attól, hogy van egy közös számuk, az oké. nem hallgatom meg, mert egy sz@r, de Fluor csinálja tovább a régi cuccait is, csak azok nincsenek tvben satöbbi... amióta összehaverkodott meg összeköltözött ezzel az SPvel, ismertebb és sikeresebb, de attól még a régi rajongói szerethetik, pl. én. :D
2010. júl. 30. 18:52
3/13 Pacaaa válasza:
De akik legalább anyira utálják SuttyóParaszt mint én azok ezek után nem szerethetik Fluort továbbra is felhőtlenül mintha misem történt volna..
Nemtom elképzelni hogy Fluor anyira csípte volna sp-t és példaképként nézett volna rá,mikor még a g*cigránátnál tartott.. Sp azért volt jó neki hogy felvigye őt a viva-ra és híresebb legyen!
Ami okéé..LENNE de ez így szánalmas kétszínűség;)
2010. júl. 30. 19:15
4/13 anonim válasza:
Igazad lehet, valamilyen szinten jogos is, amit mondasz, de én továbbra is szeretem... csak basszus, minek összeköltözni, végén még kiderül, hogy együtt buzulnak -.-'
2010. aug. 1. 18:46
5/13 Pacaaa válasza:
Hátja.. :/
Teljesen más stílus.
A végén még őis átírja magát a POP b.zik közé amit nem szeretnék..
És jelentek már meg képek ahol együtt bulizott Sp-vel és elég furcsa volt :|
az AP! nál..És 2004-ben nyerte meg az Anibal Cannibals által megrendezett tehetségkutatót.:D
2011. febr. 21. 18:11
10/13 anonim válasza:
igen igen AP! de az előzőkenk...én személy szerint szeretem fluor régi zámait is meg az újakat is...nemértem mineek ez a nagy izé minden ember változik ahogy ő is... és miért ne azt csinálja amit szeret? sokan aztmondják hog csak a pénz... lehet igaz de fluor aztmondja hogy már mást szeret és én elhiszem neki!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!