Ennyi, vége, kimondom! Kamasz lányok! Mégis mit esztek annyira ezeken a mai homár tinisztárokon?
A félreértések elkerülése végett most leszögezem, fiú vagyok és enyhén szólva állatira nem értem, mit kajáltok ezeken a homokzsákokon. Csak azért kérdezem, mert az utcán szinte már csak azt hallom, hogy az SP, Fluor, MM meg a többi csökevény mennyire de nagyon cuki.
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért?? Lehet, hogy ez is ilyen "női dolog", de ettől függetlenül szeretnék értelmes válaszokat kapni.
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy féltékeny vagyok rájuk?
Én csupán azt szerezném megtudni, amit a kérdésben kiírtam és nem a témától jócskán messze álló dolgokat kapni, mint a kedves utolsó válaszoló válasza.
Ja, és nekem nem csajom, hanem barátnőm van.
Akkor olvasd el figyelmesebben a válaszom, mert nagyon is a témához illett...
Neked igazából mindegy, csak tudj belekötni minden szavamba, és a kérdésed is szimpla kötekedés szüleménye nem igaz?
válaszolhatna valaki,hogy az MM az minek a röviditése..
már több kérdésnél láttam,de még mindig nem tudom
nemááár
nekem SP south Parkot, MM meg Marilyn Mansont jelent
pedig alig múltam 20...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!