Szerintetek Szíj Melinda bírni fogja idegzettel a Megasztárt, és ezt az egészet ami körülötte van, vagy belebetegszik, és rossz vége lesz a történetnek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 21:15
1/6 anonim válasza:
Ugyan, el ne hidd már ezt a röhejes bulvárkamut!
2/6 anonim válasza:
Túléli, remélem a verseny után Tabánival csinálnak egy duettet. Annyita az a karakter mindkettő, de Melindát és Tabánit is imádom. Együtt még jobbak lennének.
3/6 anonim válasza:
sztem melinda épp úgy megjátsza magát,mint tabáni!eljátszha,h ő milyen szerény,meg nem is akar nyerni stb.!erre vagyunk vevők!sztem állszent,és ez az egész csak átverés,mármint,h ő ilyen!közben meg,látszik a fején amikor énekel,h el van magától szälva!médiafogás!!!remélem beleroppan a hazudozásba!
4/6 anonim válasza:
mért lenne kamu??
léteznek ilyen emberek, és ő nagyon szeret énekelni, és megmutatni másoknak, hogy mit tud
nemértem miért kell rögtön feltételezni, hogy hazudik
biztos teis találkoztál már ilyen emberekkel
ennyi erővel bárkire rá lehetne fogni, hogy hazudik
5/6 anonim válasza:
Bírni fogja, mert a TelAviv2 ezt kívánja...
6/6 anonim válasza:
hát ha a média ennyire támadja és nem hagyja békén akkor elhiszem hogy kikészül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!