Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Szíj Melinda...

Szerintetek Szíj Melinda bírni fogja idegzettel a Megasztárt, és ezt az egészet ami körülötte van, vagy belebetegszik, és rossz vége lesz a történetnek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyan, el ne hidd már ezt a röhejes bulvárkamut!
2010. nov. 8. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Túléli, remélem a verseny után Tabánival csinálnak egy duettet. Annyita az a karakter mindkettő, de Melindát és Tabánit is imádom. Együtt még jobbak lennének.
2010. nov. 11. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
sztem melinda épp úgy megjátsza magát,mint tabáni!eljátszha,h ő milyen szerény,meg nem is akar nyerni stb.!erre vagyunk vevők!sztem állszent,és ez az egész csak átverés,mármint,h ő ilyen!közben meg,látszik a fején amikor énekel,h el van magától szälva!médiafogás!!!remélem beleroppan a hazudozásba!
2010. nov. 13. 10:53
 4/6 anonim ***** válasza:

mért lenne kamu??

léteznek ilyen emberek, és ő nagyon szeret énekelni, és megmutatni másoknak, hogy mit tud

nemértem miért kell rögtön feltételezni, hogy hazudik

biztos teis találkoztál már ilyen emberekkel

ennyi erővel bárkire rá lehetne fogni, hogy hazudik

2010. nov. 16. 19:43
 5/6 anonim válasza:
Bírni fogja, mert a TelAviv2 ezt kívánja...
2010. nov. 17. 01:14
 6/6 anonim válasza:

hát ha a média ennyire támadja és nem hagyja békén akkor elhiszem hogy kikészül

[link]

2010. nov. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!