Van még vki a kedveli Stohl Andrást?
Figyelt kérdés
Én igen, nagyon jó műsorvezetőnek és színésznek tartom, annak ellenére, hogy amit művelt, elítélendő.
De sztem már 1000X megbánta, kezdetektől vállalja a felelősséget, ez is szimpatikus benne.
Persze lehet nem szeretni, de aki csak fröcsögős válaszokat ír, ne fáradjon, abból már volt elég, és el sem olvasom, ha már az elején látszik, ha olyan a stílus.
Normális stílusban írt ellenvéleménnyel azonban semmi bajom nincs!
2011. febr. 6. 22:38
11/18 anonim válasza:
Én is kedvelem őt és a munkásságát, Stohl András a világ legjobb szinkronhangja!!! :)
12/18 anonim válasza:
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz. Tényleg baromi jól szinkronizál: Star Wars-ban Luke Skywalker, Toy Story-ban Woody, vagy akár Heath Ledger és Matt Damon hangjaként stb. mindet nagyon bírtam. De ez lehet a nagyság átka. Mint ember, sajnos egy nulla. Azok közé az emberek közé tartozik, akik sokmindent megtehetnek következmények nélkül. Megérdemelné, hogy lecsukják. Talán így élete hátralevő részére jobb emberré válna
13/18 anonim válasza:
Stohlt, mint színészt kedvelem, azonban emberként... nem igazán tartom szimpatikusnak, de nem is ismerem személyesen, így a véleményem persze lehet, hogy teljesen megváltozna, ha...
14/18 anonim válasza:
én utálom! nem azért, mert volt az az autós dolog, hanem azért mert BUNKÓ.. !!! ;))
15/18 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval!
nem szimpatikus
ilyenekbe beleköt hogy olivér helyett tátá
meg hogy nem tudom milyen jelzot használt egyszer valaki ginára és kristofra "légyszíves mondd ki rendesen a nevüket"
hát Balázs ilyenekbe nem kotne bele:) Én őt preferálom
16/18 anonim válasza:
Ne beszélj már hülyeségeket! Balázs is mondta már, hogy a nevét mondják egymásnak és ne beceneveket használjanak. Tudod miért mondják? Nem azért, hogy b.asztassák őket, hanem mert ez a dolguk! Szerinted mindenki tudja aki pl. nem rég csatlakozik VV nézőnek, hogy ki az a ruszki válogatott? Tudod azért kell, hogy a játékosok nevét mondják, hogy mindenki tudja kiről van szó...szóval én megértem azt aki nem bírja Stohlt, de amit említettél az b.aromság.
17/18 anonim válasza:
En is szeretem ot! Nagyon szeretem hallgatni a hangjat, olyan megnyugato. Es az ami tortent... hat mindenkivel megeshet, vele is. Szerintem mar megbanta. En alazst is, es ot is szeeretem! Lilut kevesbe, de o is aranyos(VV).. :D
18/18 A kérdező kommentje:
:) De jó!! mert én is szeretem őt, főleg a hangját, meg a stílusát... És állandóan csak fröcsögnek rá, így jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.
2011. febr. 15. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!