Hogy vélekedtek most Adam Lambert-ről?
Egyszerűen IMÁDOM!!!! Annyira tehetséges, olyan szépek a szeme, meg a mososlya...
Sehogy sem tudok betelni vele:D:D:D Soha sem fogom utálni.
A legtehetségesebb ember a világon XD
16/L
Köszönöm az eddigi válaszokat. A gyilkos hajlamokkal rendelkező válaszoló kivételével mindenkit felpontoztam.:)
tegnap 20:14 köszönöm ,ez egy korrekt válasz volt. Ilyenkor azért örülök hogy vannak még emberek a Földön,akik vannak annyira intelligensek ,hogy ki tudják fejezni a negatív véleményüket is.:)
A "tarkónlövős" barátunk véleményéről pedig csak annyit,hogy mint mondtam elfogadom a negatív véleményeket,a homofóbokat viszont kb annyira nem tudom elfogadni,mint amennyire ők a melegeket. Biztos vagyok benne ,hogy ő is ebbe a csoportba tartozik,mert nem gondolom ,hogy csupán azért kívánja valakinek a halálát mert nem tetszik neki a zenéje. Szóval innentől kezdve azok,akik csak a nemi identitás alapján tudnak véleményt alkotni,kérem hanyagolják a kérdésemet,mert nem az volt a kérdés.
Azért tettem fel,mert kiváncsi voltam,hogy egy 6 hónapos turné,egy Grammy jelölés,3 videóklip után milyen irányba változott Adam megítélése úgy általában.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!