Az amerikai hírességeknek milyen közösségi oldalaik vannak?
Nem tudom,az szerintem arra szól hogy ha mobiltelefonról akarsz twitterezni. Gépen ugyanúgy használod,az internet előfizetéseddel mint bármelyik oldalt vagy weblapot.
Belépni meg fent a sign in gombbal tudsz :)
Dehogy van h*lye!:) Nekem is időbe telt mire sikerült rájönnöm.
Szóval ,bent vagy a profilodba,fent van a profile szó,aztán a neved alatt van egy sor h edit your profile és egy nyíl ,erre kattintva odavisz ahol szerkeszteni tudod az adatlapodat.
Az account-nál az alapadatok vannak,itt később meg tudod változtatni a felhasználóneved ha mégsem tetszik.Aztán van a sorban egy Profile szó megint,ha arra mész be tudod állítani az avi-dat,ami a profilképet jelenti. Ezt látják a többiek mikor kiírsz valamit,rakhatsz magadról vagy egy sztárról,bármiről képet,csak valahogy kifejezze az egyéniségedet.
ÉS ugyanitt találod a BIO kifejezést,ahova a rövid bemutatkozásodat kell írni,hogy miért kéne követni téged,esetleg mit képviselsz,felsorolhatod a kedvenc zenéidet,bármit.
És a save-re kattintva elmentheted
Ott van h picture és change my image és betallózod :)
De a bio-t később is beírhatod,szóval az nem kötelező ,nekem is sokáig nem volt kitöltve,csak az útmutató a követőidnek. Ha mondjuk beleírod hogy ne kövessenek nem tudom xy rajongói vagy ilyesmik ,akkor tudni fogják. Bár vannak akik ennek ellenére is követnek,mert b*sznak elolvasni a másik bio-ját :D:D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!